ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ! ! !

Μόλις γύρισα από την συγκέντρωση των "Αγανακτησμένων Ρόδου" και πραγματικά γύρισα πιο αγανακτησμένη από ποτέ.....πρώτον για τη λίγη συμμετοχή που υπήρχε ενώ οι καφετέριες γύρω γύρω ήταν γεμάτες , καλά δεν καταλαβαίνετε πως ότι συμβαίνει μας αφορά όλους και τα παιδιά μας?? μάλλον εδώ δεν έχει πέσει η πείνα που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα ας είναι καλά οι τουρίστες αλλά μέχρι πότε ????? Καταλάβετε καλά όλοι σας ότι....
έρχετε το ΤΕΛΟΣ μας ,έρχετε
το τέλος της Ελλάδας Μας .Σταματήστε να σκέφτεστε μόνο την πάρτη σας ,σταματήστε να είστε "δουλικά" αυτών που μας οδηγούν στον θάνατο ....Ας ενωθούμε όλοι για μια φορά πια να ξεβρωμίσουμε τον τόπο γιατί σε λίγο καιρό οι παραλίες που κάνουμε τα μπανάκια μας δε θα είναι δικές μας αλλά θα θέλουμε ειδική άδεια για να μπούμε , γιατί σε λίγο καιρό δε θα έχουμε το αυτοκινητάκι μας να πάμε γιατί θα μας το έχει πάρει η τράπεζα , γιατί σε λίγο δε θα έχουμε λεφτά ουτε για το ψωμί των παιδιών μας πόσο μάλλον για το το "εσπρεσσακι " μας .......ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ! ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ !!!! ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!!।
Τώρα ας περάσουμε στο δεύτερο λόγο του εκνευρισμού μου .....ακόμα και στη Ρόδο μέσα στα εκατό άτομα που υπήρχαν και κάποιοι δυο -τρεις οι γνωστοί άγνωστοι που ήθελαν να κατεβάσουμε την ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που κρατούσαν δύο Εθνοφύλακες περήφανοι Έλληνες με το λόγο ότι αυτό έφταιγε που δεν ερχόταν ο κόσμος στην πορεία ।
Τι λέτε ρε?????????? από πότε η σημαία μας είναι ντροπή ????? μήπως βρισκόμαστε ήδη σε κατοχή??? Μήπως φοβάστε κάθε τι Ελληνικό σαν το διάολο το λιβάνι?????Παρτε το χαμπάρι πουλημένα αντρείκελα η Ελλάδα ήταν είναι και θα παραμείνει για ΠΑΝΤΑ ελληνική ακόμα και αν χρειαστεί να δώσουμε την ζωή μας γιαυτό όπως έκαναν και οι πρόγονοι μας ।
"Σε γνωρίζω από την κόψητου σπαθιού την τρομερή,σε γνωρίζω από την όψηπου με βιά μετράει τη γη.Απ' τα κόκκαλα βγαλμένητων Ελλήνων τα ιερά,και σαν πρώτα ανδρειωμένη,χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!Εκεί μέσα εκατοικούσεςπικραμένη, εντροπαλή,κι ένα στόμα ακαρτερούσες,«έλα πάλι», να σου πει.Άργειε νάλθει εκείνη η μέρα,κι ήταν όλα σιωπηλά,γιατί τά 'σκιαζε η φοβέρακαι τα πλάκωνε η σκλαβιά.Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψιτοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι,πού μὲ βιά μετράει τὴν γῆ.Ἀπ' τὰ κόκκαλα βγαλμένητῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσεςπικραμένη, ἐντροπαλή,κ' ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,ἔλα πάλι, νὰ σοῦ πῇ.Ἄργιε νὰ 'λθῃ ἐκείνη ἡ 'μέρα,καὶ ἦταν ὅλα σιωπηλά,γιατὶ τἄσκιαζε ἡ φοβέρακαὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά। "
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!

www.pentapostagma.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα