Τσίπρα μπορείς, εσύ να οδηγείς!

Ο πολιτικός πόλεμος της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται ενάντια στο σαθρό πολιτικό σύστημα της ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας, που τόσο τυφλά εκπροσωπεί και υπηρετεί τον διεθνιστικό νεοταξισμό των αγορών του θανάτου στην Ελλάδα. Εάν ο Τσίπρας περιοριστεί στα ....
κόμματα της αριστεράς, τότε δεν κάνουμε τίποτα.

Αν όμως παίξει μπάλα με τον Καμμένο
και με τον Μιχαλολιάκο, τότε κάτι σαλεύει. Επιτέλους το ψηφιδωτό των αντιμνημονιακών κομμάτων ας ενωθεί σε μία μεταβατική κυβέρνηση υπέρ –και όχι κατά– της ελληνικής κοινωνίας.

Ο πρωταχικός σκοπός της μεταβατικής τούτης κυβέρνησης πρέπει να είναι η «ανασυγκρότηση του πολιτικού συστήματος και του κράτους, υπερβαίνοντας τον εαυτό τους, ή να παραδώσουν αυτοβούλως τη σκυτάλη, πριν τους αναγκάσει γι’ αυτό η κοινωνία ή καταρρεύσουν μπροστά στα αδιέξοδα που συσσωρεύουν στον ορίζοντα της χώρας». Άλλως πως, «Ασελγώντας, καταφανώς, πάνω στο πτώμα της Ελλάδας, διαγκωνίζονται για το "συμπτωματικό αποτέλεσμα" (το μνημόνιο) αντί για την αιτία (το πολιτικό σύστημα και το κράτος). Η χώρα χρειάζεται επειγόντως ένα "μνημόνιο" για το κράτος και όχι εναντίον της κοινωνίας» (http://contogeorgis.blogspot.com/2012/05/752012.html).

Νίκος Γεωργαντζάς

ΥΓ: Τι είναι πιό σημαντικό Αλέξη Τσίπρα; Η αριστερά ή η Ελλάδα;
Keywords
Τυχαία Θέματα