Τρομοκρατική Οργάνωση: «Η Σέχτα του Ευρώ»

14 ερωτήματα προς τους τρομοκράτες των Ελλήνων που πρέπει να απαντηθούν ΤΩΡΑ!

Στην Ελλάδα υπάρχουν δυο κόσμοι πλέον! Ο κόσμος της «τηλεόρασης» και ο πραγματικός κόσμος! Στον πρώτο, η κουστωδία του Ευρώ, έχει επενδύσει στην πλύση εγκεφάλου και στην παραπληροφόρηση! Δύσκολα θα ακούσεις μια εκπομπή που σκοπό έχει την ενημέρωση των πολιτών. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, η «κρεατομηχανή» των Media, έχει καταφέρει να επικρατήσει στις ....
μεγάλες ηλικιακά
μάζες , που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και γνώσεις χειρισμού υπολογιστών, και τους χειραγωγούν με απύθμενα ψέματα, με ανύπαρκτα διλήμματα και τους τρομοκρατούν καθημερινά, αντικαθιστώντας την αλήθεια, με την «εικονική πραγματικότητα» που έχουν συνθέσει!

Η Τηλεόραση, το δημόσιο αυτό αγαθό, έχει διαιρέσει την Ελλάδα! Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών και πόσο αντίθετα ψήφισαν οι ηλικίες 45+ και 45- !

Σήμερα θα επιχειρήσομε να αποδείξουμε ότι το δίλημμα που βάζουν εδώ και καιρό είναι όχι απλά 100% πλαστό αλλά επί της ουσίας είναι ανύπαρκτο και αποτελεί την εφεύρεση τους για να παρασύρουν του κόσμο, σε μια έσχατη προσπάθεια διατήρησης στην εξουσία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, που οδήγησε τη χώρα σε μια άνευ προηγουμένου καταστροφή και συνεχίζει ακάθεκτο προς τον όλεθρο!

Το δίλημμα λοιπόν που βάζουν είναι:

«δραχμή ή ευρώ» ;

«Ευρώ ή έξοδος από την Ε.Ε»

Η τηλεόραση πλέον αποτελεί φανερά τον πολιορκητικό κριό των Τραπεζιτών, που επελαύνουν στην παρεγκεφαλίδα των Ελλήνων, με σκοπό να πιστέψουμε ότι:

«όποτε έχουν κέρδη αυτά πάνε «στην τσέπη των Τραπεζιτών ενώ όποτε έχουν ζημιές τότε πρέπει να τις πληρώνει ο λαός από την δική του τσέπη»!!!

Εχει δημιουργηθεί λοιπόν μια Τρομοκρατική οργάνωση, η οποία διεκδικεί επάξια την επωνυμία … «Σέχτα του Ευρώ»!!!

Το ιδεολογικό υπόβαθρο της οργάνωσης αυτής, «χτίστηκε» την δεκαετία του 90 από τον Κώστα Σημίτη, και τους «εξυγρονιστές του ΠΑΣΟΚ! Εκτελεστής της οργάνωσης ήταν ο υπ.οικ. Γιάννος Παπαντωνίου και πνευματικοί καθοδηγητές ήταν οι παραφυάδες του Τραπεζικού συστήματος, όπως ο Λουκάς Παπαδήμος και ο Γιάννης Στουρνάρας !

Η οργάνωση αυτή, απέκτησε σύντομα το λαϊκό έρεισμα, μιας και μοίραζε πάσης φύσεως δάνεια:

Μετοχοδάνεια
Εορτοδάνεια,
Ρουχοδάνεια
Διακοποδάνεια
Ως και …
Γαμοδάνεια ! (για την κάλυψη των αναγκών των γαμήλιων δεξιώσεων εννοώ)!

Στο τέλος χορηγούσαν βέβαια ΔΑΝΕΙΟδάνεια, για να καλύπτουν οι Ελληνες τα … προηγούμενα δάνεια που λάμβαναν, μιας και ο καθένας είχε το ελάχιστο τρία-τέσσερα από αυτά!

Σήμερα, την ηγεσία της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης, διατηρεί ακόμα –όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται- η οικογένεια Παπανδρέου που κατά τα άλλα δεν κυβερνά την χώρα! Απλά παραχώρησε το δικαίωμα της «εκπροσώπησής της» , στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος … νομίζει ότι διοικεί το ΠΑΣΟΚ! Το δικαίωμα της Κυβέρνησης της χώρας, το παραχώρησε με «υποσχετική» στον Λουκά Παπαδήμο και
Keywords
Τυχαία Θέματα