ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΛΚΑ ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ

Αυτές τις στιγμές, που η χώρα μας δίνει μια μεγάλη μάχη για το μέλλον της, χρειάζεται όλοι να επιδείξουμε την απαραίτητη σύνεση και ψυχραιμία.

Η ελληνική κυβέρνηση, με τον καλύτερο και πιο αξιόπιστο τρόπο, αγωνίζεται για τα συμφέροντα της χώρας μας σε όλες τις διεθνείς διαπραγματεύσεις.
Σ' αυτήν την κρίσιμη στιγμή, η ηγεσία της Ν.Δ., παρά το ότι φέρει μεγάλο μέρος της ευθύνης για τα σημερινά δεινά της χώρας, επιλέγει μια πρωτοφανή στάση εθνικής ανευθυνότητας: πρώτον, επενδύει στην εθνική αποτυχία και.....
, δεύτερον, απορρίπτει προκαταβολικά μια συμφωνία πριν την δει, μια
συμφωνία που δεν υπάρχει καν ακόμα.

Οι αποφάσεις που θα συμφωνηθούν θα κυρωθούν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Στο πλαίσιο αυτό, η συναίνεση και από άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι στάση εθνικής ευθύνης και ενισχύει ακόμα περισσότερο την διαπραγματευτική θέση της χώρας.

Και είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς δείχνει, για άλλη μια φορά, ότι αυτό για το οποίο ενδιαφέρεται είναι να μην αναλαμβάνει καμία ευθύνη και για τίποτα, έτσι ώστε να μπορεί να καιροσκοπεί απεριόριστα.
Εμείς, μπροστά στο εθνικό συμφέρον αναλάβαμε και αναλαμβάνουμε πάντα τις ευθύνες μας.

Δεν πρόκειται να φυγομαχήσουμε ποτέ, όπως έκανε η κυβέρνηση της Ν.Δ. πριν δύο χρόνια.

Ούτε κρατάμε το στόμα μας κλειστό στα διεθνή fora, όπως κάνει η σημερινή - λαλίστατη μόνο στο εσωτερικό - ηγεσία της Ν.Δ.

Αυτές ακριβώς τις κρίσιμες στιγμές, κάθε προσπάθεια εξυπηρέτησης μικροκομματικών επιδιώξεων αποτελεί πράξη εθνικής και πολιτικής ανευθυνότητας.
Τώρα είναι ώρα εθνικής ευθύνης για όλους.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα