Το… ποίημα του Παπαδήμου: Στήριξτε με, δοξάστε με!

«Λευκή επιταγή» αναμένεται να ζητήσει ο… μεταβατικός πρωθυπουργός από τους συγκυβερνήτες. Σύμφωνα με διαρροές από το Μαξίμου ο Λ. Παπαδήμος στη νέα συνάντηση που θα έχει με τους 3 πολιτικούς αρχηγούς που τον στηρίζουν…
αναμένεται να τους ζητήσει να «υπογράψουν» – χωρίς περιστροφές – αφενός ένα «μνημόνιο» για τη στήριξη – δίχως όρους της κυβέρνησης, και αφετέρου θα ζητήσει να μαζέψουν τους βουλευτές τους που θυμίζουν… ρεμπέτ ασκέρ.

Η
σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του και τη συμμετοχή των κ. Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα ή το Σάββατο, ενώ είναι πιθανή η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου εντός των επομένων ημερών.

Εξάλλου είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του υπουργού επικρατείας. «Θέλω να επισημάνω ότι εν’ όψει των πολύ σημαντικών νομοσχεδίων τα οποία θα έρθουν στη Βουλή και προφανώς της συμφωνίας της νέας δανειακής σύμβασης και του νέου προγράμματος, η κυβέρνηση περιμένει» όπως είπε ο Π. Καψής, «την πλειοψηφία που εκφράστηκε κατά τη διάρκεια των πρόσφατων προγραμματικών δηλώσεων. Δηλαδή, η αυξημένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία που εκφράστηκε στις προγραμματικές δηλώσεις από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ να επιβεβαιωθεί εκ νέου και σε αυτές τις ψηφοφορίες».
www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα