ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “Ο ΣΩΤΗΡ” ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε ότι το αγωνιστικό περιοδικό “Ο Σωτήρ” συνεχίζει αταλάντευτα να πολεμά την “ηλεκτρονική φυλακή” και να προτείνει συγκεκριμένους τρόπους για να αποφύγουμε τα....
δεσμά της.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Ετσι, με νέο σχόλιό του, το καλό περιοδικό στιγματίζει τη λεγόμενη “φοροκάρτα” που ο κ. Βενιζέλος έκανε υποχρεωτική για τους πολίτες από την πρώτη του χρόνου.

Το σχόλιο του περιοδικού καταγράφει την -
εντελώς ακατανόητη προς τον γράφοντα - εκτίμηση πολλών προς το πρόσωπο του κ. Βενιζέλου και την απογοήτευση που δοκίμασαν οι θαυμαστές του.

Παρενθετικά αναφέρουμε ότι ο κ. Βενιζέλος εκπροσωπεί τη χειρότερη πάστα των Πασόκων. Ηταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Ανδρέα (γράφε “Ηρόστρατου”), όταν ο τελευταίος διοικούσε τη χώρα με τη Μιμή από την έπαυλη της Εκάλης.

Θυμάστε τις λαμπρές εκείνες μέρες της Ιστορίας μας;

Δεν συνιστά τουλάχιστον αφέλεια να αναμένει κάποιος κάτι καλό από αυτόν τον κύριο;

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ "ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ"

Σε κάθε περίπτωση επί της ουσίας της “φοροκάρτας” η στάση του “Σωτήρα” είναι η απολύτως ενδεδειγμένη. Αν οι Πασόκοι εξακολουθούν μέχρι την πρώτη του χρόνου να κρατούν τα ηνία της εξουσίας και αν επιμένουν στην αποδοχή της φοροκάρτας που θα μας παραπέμψει σε Σοβιετικού τύπου Ουργουελιανού συστήματος διακυβέρνησης τότε δύο πράγματα πρέπει να συμβούν.

1.) Αυτό που εισηγείται το καλό περιοδικό. Να ακολουθήσει καταιγίδα προσφυγών στα δικαστήρια της χώρας για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Συντάγματος που κατοχυρώνει την ελευθερία του ανθρώπου.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

2.) Εμείς θα προσθέταμε και ένα δεύτερο τρόπο αντίστασης. Να γενικευθεί το σύνθημα: “Δεν παίρνω την κάρτα”, όπως μας είχε συμβουλεύσει ο αείμνηστος Γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος με τον ΕΚΑΜ. Οπως έγραψε ο μακαριστός Γέροντας δεν υπάρχουν φυλακές να χωρέσουν εκατοντάδες χιλιάδες αντιρρησίες συνειδήσεως, ούτε και μπορεί να εφαρμοστεί ένας νόμος που προσκρούει τόσο έντονα στη συνείδηση τόσων πολλών πολιτών.

ΕΓΕΡΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΝΩΧΕΛΕΙΑΣ

Επομένως θα παρακαλέσουμε θερμά όλους όσους ακόμη κοιμούνται το Βαρούχειο ύπνο και κοιτάζουν με ασυγχώρητη αφέλεια τους κινδύνους που θα προέλθουν αν εφαρμοστεί η “ηλεκτρονική φυλακή” να εγερθούν από την πνευματική νωχέλεια που τους χαρακτηρίζει.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Π. ΘΕΟΔΩΡΟ ΖΗΣΗ

Θερμότατη η παράκλησή μας ιδιαίτερα προς τον σεβαστό μας Γέροντα π. Θεόδωρο Ζήση να σταματήσει να διασπά τις πνευματικές δυνάμεις και να συνταχθεί με όλους όσους αγωνίζονται για να μη στερηθούν οι πολίτες το Θεόσδοτο αγαθό της ελευθερίας.

Ας σκεφτεί τούτο μόνον. Ολοι ανεξαίρετα οι στενοί συνεργάτες του που αγωνίζονται εναντίον του Οικουμενισμού, αγωνίζονται και εναντίον
Keywords
Αναζητήσεις
o'sotir περιοδικα, ο σωτηρ επιφανιος θεοδωρόπουλος
Τυχαία Θέματα