Δικαστής δέρνει αλύπητα τη ανήλικη κόρη του! Δείτε το σοκαριστικό video

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυοκαι παρουσιάζει ένα άνδρα και μια γυναίκα στο Τέξας να χτυπούν χωρίς έλεος ένα ανήλικο κορίτσι με δερμάτινη ζώνη.Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν κατ’ αρχήν την αυθεντικότητα του...
βίντεο και το αν ο άνδρας πουφαίνεται σε αυτό είναι ένας τοπικός δικαστής, όπως ανέφερε ο αρχηγόςτης αστυνομίας της περιοχής Tim Jayroe. Το κορίτσι ξυλοκοπείται άγρια,ενώ δέχεται και λεκτική βία από τους γονείς του, οι οποίοι δεν
πτοούνταικαθόλου από τις κραυγές πόνου και αγωνίας που βγάζει.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο το νεαρό κορίτσι πάσχει από ataxic εγκεφαλικήπαράλυση και τιμωρείται επειδή χρησιμοποίησε το Ίντερνετ για νακατεβάσει μουσική και παιχνίδια με «μη νόμιμο τρόπο»! Φυσικά το βίντεοαυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τον κόσμο να γράφει στοδιαδίκτυο ότι «αυτός ο άντρας είναι ένα τέρας και πρέπει να μπει στηφυλακή. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι απολαμβάνει αυτό που κάνει».

Ένας άλλος αναφέρει: «Αυτοί οι γονείς δε θα έπρεπε να υπάρχουν καν. Δεναξίζει να αναπνέουν τον αέρα μας και δεν πρέπει να ζουν. Ελπίζω νασαπίσουν στην κόλαση». «Ο δικαστής William Adams πρέπει να απομακρυνθείαπό το δικαστικό σώμα από τη στιγμή που είναι τέτοιος γονιός. Υπογραφή,Hillary Adams, η κόρη του» γράφει σε ένα σχόλιο στην περιγραφή τουβίντεο.Το ίδιο άτομο συνεχίζει παρακάτω, υπερασπιζόμενο τηγυναίκα που φαίνεται επίσης να κακοποιεί το κορίτσι: «Η γυναίκα τουδικαστή έχει υποστεί και η ίδια συναισθηματική κακοποίηση και έχειυποστεί χειραγώγηση για να προβαίνει σε αυτές τις πράξεις και δεν θαέπρεπε να κατηγορηθεί για το περιεχόμενο του βίντεο που έχει τραβηχτείτο 2004».

Ο τηλεοπτικός σταθμός KRIS-TV μίλησε με την HillaryAdams, η οποία είπε ότι στο συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν 16 χρονών. «Είχεξανασυμβεί και κάθε φορά ήταν χειρότερα. Έστησα την κάμερα και τράβηξατην σκηνή» είπε η ίδια. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της τηνκακοποιούσε πολλά χρόνια, αλλά πρόσφατα πήρε την απόφαση να ανεβάσειαυτό το βίντεο.Από την πλευρά του ο δικαστής Adamsμίλησε με το σταθμό και ισχυρίστηκε ότι «το ξύλο δεν ήταν τόσο πολύ όσοφαίνεται» και πως κατά τον δικαστικό έλεγχο θα βγουν άλλα πράγματα στηνεπιφάνεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα