Το Android θα ξεπεράσει το iOS στα tablets σύμφωνα με την NVIDIA

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NVIDIA, Jen-Hsun Huang, έκανε μια πρόβλεψη χθες στο Reuters Global Technology Summit για το μέλλον της αγοράς των tablets. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το Android θα ξεπεράσει το iOS της Apple
σε μερίδιο αγοράς μέσα στα επόμενα 2,5 χρόνια.
Για όσους δεν θυμούνται, τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει η ίδια ακριβώς πρόβλεψη στον χώρο των smartphones, προβλέποντας ότι το Android θα ξεπεράσει το iOS. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί, είναι η τεράστια διαφορά μεταξύ των αριθμών των συσκευών που υποστηρίζεται σε....
κάθε λειτουργικό. Το Android τρέχει σε πολλές συσκευές από διάφορους κατασκευαστές, ενώ το iOS της Apple τρέχει μόνο στο iPhone. Η ίδια διαφορά υπάρχει και στα tablets.
Ο Huang ανακοίνωσε επίσης τον επικείμενο τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra της NVIDIA , με κωδικό όνομα Kal-El, ο οποίος έχει τουλάχιστον δέκα βραβεία για το σχεδιασμό του, και έχει εξασφαλίσει συμφωνίες με πέντε μεγάλες εταιρείες τηλεφωνίας, καθώς και πέντε μεγάλους ομίλους προγραμματιστών.
Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το τι θα μπορούσε να συμβεί σε μια αγορά που είναι τόσο γρήγορη και ανταγωνιστική, αλλά δε θα αποτελούσε μεγάλη έκπληξη εαν βλέπαμε το Android να κερδίζει τη μάχη. Η Apple έχει ορίσει την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του iOS τον Ιούνιο στο WWDC, ενώ το Android 4.0 Ice Cream Sandwich της Google έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στο 4ο τρίμηνο του 2011. Ίσως, όταν κυκλοφορήσουν αυτές οι νέες εκδόσεις να έχουμε καλύτερη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

http://www.gugoo.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα