Την Τρίπολη επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Γιάννης Δημαράς,

Την Τρίπολη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς, πρώτο σταθμό της τριήμερης περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Δημαράς συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και το Δήμαρχο Τρίπολης και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου μεταξύ άλλων είπε:

Για την Κυβέρνηση

Η νέα κυβέρνηση δημιουργήθηκε με το τρίπτυχο: α) εκταμίευση της 6ης δόσης, της οποίας το 80% θα πάει στην....
επιστροφή των
εντόκων δόσεων β) υπογραφή νέας δανειακής σύμβασης και γ) εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου.

Μέχρι σήμερα δεν υλοποιήθηκε τίποτα. Η 6η δόση ακόμη εκκρεμεί και δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι προϋποθέσεις της νέας δανειακής σύμβασης.

Απουσιάζει απ’ αυτή την κυβέρνηση η λαϊκή νομιμοποίηση. Όσο δεν υπάρχει παρέμβαση του λαού τα πράγματα θα δυσχεραίνουν.

Για τον προϋπολογισμό του 2012

Είναι ένας προϋπολογισμός βασισμένος στο Μνημόνιο. Ένας προϋπολογισμός επικίνδυνος για την εθνική μας κυριαρχία.

Για πολιτικές συνεργασίες

Συζητήσεις με συγγενείς χώρους έγιναν και γίνονται, αλλά δεν καταλήγουν. Αντίθετα, καταλήγουν σε κοινούς τόπους αναφοράς και συνάντησης που απαιτούνται για την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Η πολιτική ανηθικότητα, η διάρρηξη της σχέσης πολιτικού-πολίτη απαιτεί προτάσεις για να ανακάμψει.

Για ενιαίο μισθολόγιο δημοσιογράφων

Το ωράριο στους δημοσιογράφους, που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση στα δημόσια ΜΜΕ, δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Οι άμοιροι δεν ξέρουν ότι ο δημοσιογράφος ακόμα κι αν κοιμάται εργάζεται.

Γενικά, όμως, ό,τι επιχειρείται στο χώρο των μέσων είναι επικίνδυνο για τη Δημοκρατία με τρανταχτό παράδειγμα αυτό που γίνεται στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και στον τηλεοπτικό σταθμό Alter.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τη θέρμανση των σχολικών μονάδων και το άλυτο μέχρι στιγμής πρόβλημα της διανομής σχολικών βιβλίων δήλωσε ότι πρόκειται να καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή, ενώ σχετικά με την περικοπή κονδυλίων για τη σίτιση του στρατού είπε: ο στρατός είναι η πρώτη και η τελευταία άμυνα της χώρας όσο πειθαρχεί στο Σύνταγμα και τους νόμους. Το ένστολο προσωπικό έχει τα ίδια προβλήματα με την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία και είμαστε αλληλέγγυοι σ’ αυτά.

Το απόγευμα ο κ. Δημαράς θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, ενώ αύριο, Παρασκευή 9/12, θα βρίσκεται στην Καλαμάτα, όπου το πρωί θα επισκεφθεί τη δημοτική αγορά της πόλης (10:00), στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο (11:30) και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου (12:00) στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου.

Αύριο το απόγευμα ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών θα επισκεφθεί τη Σπάρτη, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο (17:30) και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου (18:00) στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγαρού.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ο κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα