ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Γιώργος Ιεροδιάκονος

Απόσπασμα από το βιβλίο μου: «Αποκάλυψις: το κωδικοποιημένο πρόγραμμα καθυπόταξης του πλανήτη»
Για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάστηκε και προωθήθηκε η δημιουργία του πανευρωπαϊκού κράτους, δεν έχουμε παρά να εστιάσουμε στα πρόσωπα και τους οργανισμούς που συντονίστηκαν για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ποιοι ήσαν οι βασικοί αρχιτέκτονες της ΕΕ; Ο Ζαν Μοννέ, ο κόμης Ρίτσαρντ Κούντενχοβ-Καλέργκι και ο…..
σοσιαλιστής Γιόζεφ Ρίτινγκερ. Φανατικοί σιωνιστές και οι τρεις! Μάλιστα ο πατέρας του Ρίτσαρντ Κούντενχοβ-Καλέργκι υπήρξε στενός συνεργάτης
του ιδρυτή του σύγχρονου Σιωνισμού Θίοντορ Χερτζλ. Ποιος κρυβόταν πίσω και από τους τρεις; Μα το ομολογεί ο ίδιος ο κόμης. Μετά την έκδοση του βιβλίου του το 1923, όπου πρότεινε την δημιουργία των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης», γράφει στην αυτοβιογραφία του:

«Στις αρχές του 1924 δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον βαρόνο Λούι ντε Ρόθτσιλντ. Ένας από τους φίλους του, ο Μαξ Βάρμπουργκ από το Αμβούργο, είχε διαβάσει το βιβλίο μου και ήθελε να μας γνωρίσει. Προς μεγάλη μου έκπληξη ο Βάρμπουργκ μας προσέφερε 60.000 χρυσά μάρκα για να βοηθήσουμε το κίνημα να ξεπεράσει τις δυσκολίες του τα πρώτα τρία χρόνια».

Καταλάβατε, φίλοι μου, ποιοι βρίσκονται πίσω από την ΕΕ; Οι Ρόθτσιλντ και οι φίλοι τους! Ποιος είναι αυτός ο Μαξ Βάρμπουργκ; Τον κύριο αυτό τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Γόνος της οικογενείας του Αβραάμ ντελ Μπάνκο, ενός Εβραίου μεγαλοτραπεζίτη της Βενετίας, οι απόγονοι του οποίου όταν μετοίκησαν στη Γερμανία άλλαξαν το επίθετό τους σε Βάρμπουργκ. Υπήρξε μέλος της Γερμανικής επιτροπής στην συνθήκη των Βερσαλλιών. Στενός συνεργάτης και ο βασικός χρηματοδότης του Χίτλερ! Το πρώιμο ενδιαφέρον του για την Παν-Ευρώπη δεν πρέπει να μας ξενίζει, αφού μία από τις βασικότερες επιδιώξεις του Χίτλερ ήταν και η εφαρμογή στην Ευρώπη ενός οικονομικού σχεδίου, το οποίο ονόμαζε «Europaische Wirlscraft» (Ευρωπαϊκή Κοινότητα). Ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο, όμως το όραμά του συνεχίστηκε από τους… αντιπάλους του, επειδή, πολύ απλά, αυτό αποτελούσε τμήμα του Σχεδίου των διεθνών μεγαλοτραπεζιτών.

Τελικά η ΕΕ είναι γεγονός! Σχεδιάστηκε, προωθήθηκε και υλοποιήθηκε από τα μέλη της τραπεζικής Αδελφότητας, που το είχε οραματιστεί εδώ και αιώνες, και εξελίσσεται σιγά-σιγά σ’ αυτό ακριβώς που έχει προγραμματιστεί να γίνει. Ένα υπερσυγκεντρωτικό, αντιδημοκρατικό, φασιστικό υπερκράτος!

Η «Ευρωπαϊκή Κοινότητα» του Χίτλερ, τώρα πλέον Ευρωπαϊκή Ένωση με την κεντρική της τράπεζα και το κοινό της νόμισμα, ξεκίνησε δειλά-δειλά σαν ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα), χωρίς καμία αναφορά σε κανένα ευρωπαϊκό υπερκράτος όταν υπογράφονταν τα πρώτα συμφωνητικά από τα ιδρυτικά μέλη της. Αλλά το Σχέδιο ήταν από την αρχή αυτό ακριβώς που βλέπουμε σήμερα να εξελίσσεται σιγά-σιγά και επιτεύχθηκε μετά από μια σειρά μεθοδικών και συγκεκριμένων βημάτων, τα οποία μόνον ελάχιστοι αντιλαμβάνονταν πού ακριβώς οδηγούσαν.

Όμως η ιδέα μιας Πανευρωπαϊκής
Keywords
Τυχαία Θέματα