ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΕΣΠΑ, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΕ.

Γράφει ο αρθρογράφος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Θέλεις αδελφέ να γίνεις Μακεδόνας και δεν μπορείς, θέλεις να ονομάσεις το χωράφι σου Μακεδονία, μέσα στο οποίο θα στήσεις και καμιά τριανταριά αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και δεν σε αφήνουν οι φανατικοί Έλληνες Μακεδόνες, θέλεις η γλώσσα σου η οποία εμπεριέχει μουγκρητά και ιαχές να γίνει η επίσημη Μακεδονική γλώσσα, θέλεις να κάνεις τον ήλιο της....
Βεργίνας επίσημο σύμβολο επάνω στο πανί της σημαίας σου και δεν σε καταλαβαίνουν οι αχρείοι Έλληνες Μακεδόνες, θέλεις βρε αδελφέ να πας μια βόλτα στο Ναϊρόμπι και σκέφτεσαι πως θα τους πεις ότι
είσαι εσύ ο γνήσιος Μακεδόνας, μην στενοχωριέσαι και μην αγχώνεσαι, τώρα μπορείς να πραγματοποιήσεις όλα σου τα παιδικά όνειρα, με την βοήθεια πολλών και καλών ανθρώπων, που είναι πρόθυμοι να σκύψουν επάνω στο πρόβλημα σου και να το λύσουν άμεσα, πάντα για το καλό των κρατών και των εθνών και ποτέ για το εμπορικό, οικονομικό, γεωστρατηγικό και πετρελαϊκό συμφέρων των τραπεζιτών και των άλλων λοιπών εγκληματικών στοιχείων που μας περιβάλουν.

Τα χρόνια αδελφέ αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, γίνονται ποιο σύγχρονοι και ποιο πολιτισμένοι, μοιράζονται τα αγαθά, τα χρήματα, τα πετρέλαια, την θάλασσα, μέχρι και την ίδια γυναίκα μοιράζονται, γιατί όχι να μην μοιραστούν και την ιστορία, την ταυτότητα, τα σύμβολα και την χώρα του άλλου, γιατί όχι, μοντέρνοι άνθρωποι είμαστε, δεν πρέπει να μένουμε κολλημένοι σε παλιά και αναχρονιστικά πράγματα όπως πατρίδα, ταυτότητα, ιστορία, σύμβολα, σημαίες και άλλες παλιομοδίτικες αξίες, που όπως δείχνουν τα πράγματα τελευταίως στην χώρα μας δεν τα χρειαζόμαστε και δεν νοιαζόμαστε και πολύ γι αυτά.

Παρακάτω λοιπόν θα αναλύσουμε τους τρόπους με τους οποίους ο κάθε παγκόσμιος αδελφός μας μπορεί να γίνει Έλληνας Μακεδόνας στην θέση των Ελλήνων Μακεδόνων και να ονομάσει το όποιο παρακράτος διαθέτει σε επίσημο Μακεδονικό κράτος, πάντα βέβαια με την αμέριστη συμπαράσταση των παγκόσμιων κακοποιών, όπως αυτοί φαίνονται αναλυτικά και στον τίτλο του άρθρου, καθώς και με την πλήρη κατάθεση των δικαιολογητικών που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.

1. Δηλώνεις πλήρη εμπορική και οικονομική υποταγή στους αμερικάνους, στους άγγλους και στους εβραίους.

2. Φροντίζεις με κάθε τρόπο να κρύψεις και να κουκουλώσεις την οποιαδήποτε αρχαιολογική ανακάλυψη που φέρνει στο φως στοιχεία για τον τάφο του Έλληνα Μακεδόνα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αρμόδιοι γι αυτό είναι η μυστικές υπηρεσίες της Αιγύπτου, Αμερικής και Ισραήλ.

3. Οργανώνεις τελετή αδελφοποίησης με τους αλβανούς και τους τούρκους και ασπάζεσαι την αλβανική και την τουρκική ιδέα για μεγάλη Αλβανία και ακόμα μεγαλύτερη Τουρκία.

4. Υπογράφεις συμφωνία με την Αμερική και την Τουρκία για την δημιουργία μουσουλμανικού τόξου, με το οποίο τόξο οι παραπάνω θα στραγγαλίσουν οικονομικά και πολεμικά την Ελλάδα και την Ρωσία.

5. Χρηματοδοτείς όλα τα τοπικά και τα παγκόσμια ανθελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, για να φωνάζουν και να
Keywords
Τυχαία Θέματα