ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ 40%

Μπράβο Καρατζαφέρη.Ένα πατριωτικό κόμμα όπως το δικό σου ''υποτίθεται'' έπρεπε να είναι απέναντι στο ξεπούλημα της χώρας.Αντί για αυτό έβαλες πλάτες σε προδότες και ανθέλληνες για να ικανοποιήσεις τις μάταιες φιλοδοξίες σου,να πάρεις δηλαδή ένα υπουργείο.Ο κόσμος με το δίκιο του στρέφεται σε αυτούς που είναι απέναντι απο το μνημόνιο.Είναι δυνατόν να πεινάει ο άλλος να βλέπει την πατρίδα του να....
ξεπουλιέται και να ψηφίσει
ΛΑΟΣ?.Έγω πιστεύω μπαίνετε δεν μπαίνετε στην βουλή.Βέβαια λίγο μετράει αφού εσείς έχετε πλουτίσει με το μνημόνιο.Ακόμα δεν μπορω να καταλάβω πως είναι δυνατόν να αυξηθεί το εισόδημα σου Καρατζαφέρη κατα 150.000 Ε την στιγμη που υπάρχει τέτοια κρίση.Λες πως είναι απο την πώληση μιας εκπομπής...μα καλά για ηλίθιους ψάχνεις?
Το ανησυχιτικό είναι πως αν βρεθεί η αριστερά στην εξουσία η Ελλάδα θα έχει την κατάληξη της Ρωσίας,Κούβας Βόρειας Κορέας και πιστέψτε με εκέι είναι πολύ χειρότερα σε σύγκριση με την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος.
Φανταστέιτε να μας κυβερνήσει ο Τσίπρας,θα γεμίσει την Ελλάδα μετανάστες και τζαμιά θα απελευθερωθούν τα ναρκωτικά και άλλα τέτοια προοδευτικά.
Επανέρχομαι όμως στον Καρατζαφέρη που έπρεπε να ήταν απέναντι απο τον Παπανδρέου γιατί όλοι γνώριζαν πως είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ .Εσύ όμως είπες να τον στηρίξεις γιατί τελικά για αυτό προοριζόσουνα, για να στηρίξεις ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.Αποδείχθηκες μια μαργιονέτα της νέας τάξης πραγμάτων.Όπως ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήρθε σαν σοσιαλιστής επαναστάτης ελληναράς αλλά στο τέλος αποδείχθηκε πως ήταν φυτευτός απο τις ΗΠΑ για να καταχρεώσει την Ελλάδα για να έρθουν μετά να μας πάρουν τζάμπα τα πετρέλαιά μας,έτσι και εσύ προοριζόσουνα για την μέρα του ΔΝΤ να είσαι ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ κοροϊδεύοντας τόσο καιρό(και εμένα) με τον ψευτοπατριωτισμό σου.
Το αποτέλεσμα είναι η ανθελληνική αριστερά να βρίσκει ''πάτημα'' και να εκτοξέυεται στα ύψη.
Όσο για εσένα κύριε Σαμαρά είσαι ένας πολιτικός νάνος που δεν είχε τα κότσια να πει ένα ΟΧΙ απλά είσαι και εσύ ένα Ρομποτάκι του ΔΝΤ.

ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΛΑΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα