Ταχύρυθμα προγράμματα Αγγλικών για Lower - Proficiency με δώρο εκμάθηση δεύτερης ξένης γλώσσας!

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2012.

Οι ξένες γλώσσες είναι πλέον απαραίτητες για κάθε ενήλικο, είτε είναι φοιτητής είτε είναι εργαζόμενος ή αναζητεί εργασία. Αναμφίβολα, τα Αγγλικά ήταν και παραμένουν η βασική ξένη γλώσσα που όλοι πρέπει να γνωρίζουν, ενώ η γνώση και μίας δεύτερης ξένης γλώσσας, πέραν των.......
Αγγλικών, είναι ένα σημαντικό πρόσθετο προσόν.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα
Αγγλικά τους και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για Lower και Proficiency σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ, ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής που θα ενταχθεί στα τμήματα με έναρξη τον Ιανουάριο, το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο, μπορεί να προετοιμαστεί ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά για την απόκτηση του LOWER σε 15-17 μήνες.

Επίσης, η ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το PROFICIENCY σε 9-11 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών POWERPROF. To POWERPROF είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Εφόσον λοιπόν θέλετε να μάθετε Αγγλικά ή να τα τελειοποιήσετε, αλλά ταυτόχρονα ή αμέσως μετά να μάθετε και μία δεύτερη ξένη γλώσσα, η ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ σας προσφέρει ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνετε μόνο εγγραφή).

Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να μάθετε χωρίς κόστος και Γαλλικά ή Γερμανικά ή Ιταλικά ή Ισπανικά. Η υποτροφία αυτή της δεύτερης γλώσσας αφορά προγράμματα σπουδών που καλύπτουν και την προετοιμασία για τη συμμετοχή σε εξετάσεις απόκτησης πτυχίου (DELF B2 στα Γαλλικά ή Zertifikat B1 στα Γερμανικά ή DELE Intermedio B2 στα Ισπανικά ή Diploma C1 στα Ιταλικά).

Πέρα από την παραπάνω προσφορά για τη δεύτερη ξένη γλώσσα, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ / ΜΑΡΤΙΟ 2012 ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr
Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).
Παρατήρηση: η προσφορά για την δεύτερη ξένη γλώσσα ισχύει ΜΟΝΟ εφόσον ο σπουδαστής εγγραφεί στα συγκεκριμένα προγράμματα Αγγλικών που αναφέρονται στο άρθρο και όχι σε μικρότερης διάρκειας προγράμματα Αγγλικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα