ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Του Γιάννη Κανελλάκη

Σάλος έχει δημιουργηθεί και κανένας αρμόδιος υπουργός δεν έχει παρέμβει μέχρι τώρα για το ξαφνικό κλείσιμο του Καρδιολογικού Κέντρου του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ». Γονείς και κηδεμόνες, παρά τις διαμαρτυρίες και διαβήματα που έχουν κάνει κατά καιρούς, σε αρμόδιες υπηρεσίες και υπουργεία για την ....
κατάργηση του Καρδιολογικού Κέντρου, ουδείς έχει ευαισθητοποιηθεί μέχρι τώρα , να δώσει μια υπεύθυνη απάντηση γι αυτό το γεγονός, που κρατά σε αγωνία εκατοντάδες μανάδες και παιδιά.
Από την πλευρά τους αρμόδιοι γιατροί-χειρουργοί του Καρδιολογικού Κέντρου,
αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό μάταια προσπαθούν και αυτοί να πάρουν μια υπεύθυνη απάντηση γιατί καταργήθηκε το Καρδιολογικό Κέντρο του νοσοκομείου Αγία Σοφία.
Πληροφορίες λένε, ότι πρώην αρμόδιος υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ και γιατρός, κρύβεται πίσω απ΄όλη αυτή την ιστορία για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα γιατρών και άλλων εμπλεκομένων του Ωνάσειου Καρδιολογικού Κέντρου. Άλλες πληροφορίες λένε, ότι οι γιατροί του Αγία Σοφία εμπλέκονται στην κατάργηση του Καρδιολογικού Κέντρου. Πάντως γιατροί του Αγία Σοφία, αλλά γονείς και κηδεμόνες παιδιών που ταλαιπωρούνται αδικαιολόγητα, μετά την κατάργηση του Καρδιολογικού Κέντρου, έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη για να πληροφορηθούν ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοια συμφέροντα, σε βάρος της υγείας εκατοντάδων παιδιών που νοσηλεύονται εκεί.
agioritikovima.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα