Συστρατευση.....με την ανικανοτητα.

Παλι αρλουμπες ξεστομισε το ακατανοητο απο το Ναυπλιο,ζητησε συστρατευση απο ολες τις δημιουργικες δυναμεις της χωρας,ξερω θα πειτε απο ανεκδοτα τιποτα αλλο.

Γιατι δεν ζηταγες συστρατευση Γιωργακη οταν ησουν στην αντιπολιτευση?
Το μονο που θυμαμαι απο σενα ειναι εκβιασμοι οτι δεν θα ψηφισεις τον Προεδρο της Δημοκρατιας,συμμετοχη σε καθε πορεια και διαδηλωση εναντια σε ιδιωτικοποιησεις,σε
θυμαμαι να.....
κλαις απο τα δακρυγονα και να καταγγελεις την βια των ΜΑΤ στον Πειραια με τους ναυτεργατες.

Δεν θυμαμαι δυστυχως μια και οχι παραπανω,μια πρωτοβουλια σου να βοηθησεις την ανικανη προηγουμενη κυβερνηση να βρει τον χαμενο δρομο της.

Και πες περασμενα ξεχασμενα,μετα Γιωργακη ποτε ζητησες την γνωμη του Ελληνικου λαου και των δημιουργικων δυναμεων του?
Οταν συνομιλουσες υπογεια με τον υποδικο φιλο σου Στρος Καν,οταν εκοβες αδικα μισθους και συνταξεις,οταν ανεβαζες τον φπα στα υψη και το πετρελαιο στον ουρανο?
Οταν υπεγραφες το αντισυνταγματικο μνημονιο παραδοσης της χωρας στους ξενους,οταν μας ελεγες ψεματα οτι φετος αντε του χρονου θα βγουμε στις αγορες?

Την πιθανοτητα να εισαι εντελως ανικανος ενω μεσα σου θελεις πολυ να μας σωσεις την εχεις εξετασει καθολου?
Την αλλη πιθανοτητα οτι ολοι οι γυρω σου ειναι επισης ανικανοι και το μονο που ξερουν ειναι να υποσχονται σαν εσενα πραγματα που δεν θα πραγματοποιησουν ποτε την εχεις σκεφτει?

Οχι,διοτι θελεις να μας σωσεις,και εγω θελω να σωσω την Ελλαδα Γιωργακη αλλα το ξερω οτι δεν μπορω,τουλαχιστον μονος.

Και εσυ εισαι απελπιστικα μονος διοτι κυβερνας σαν δικτατορας και μιλας σαν δημοκρατης αυτο τουλαχιστον το καταλαβαινεις?

Αντε να ερθει το καλοκαιρι να πας διακοπες...μειωμενες ελπιζω οχι σαν περυσι,μιας και το ζηταει η Μερκελ.να ησυχασει και η χωρα απο τις ανοητες παρεμβασεις σου.

Σε εχουμε παρει χαμπαρι,αυτο το νοιωθεις?

 http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα