Ferrari - Ανανέωσε τους όρκους με Αλόνσο

Μέλος της Ferrari θα παραμείνει ο Φερνάντο Αλόνσο ως και το τέλος του 2016, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα σήμερα, με τον Ισπανό να υπογράφει την επέκταση του συμβολαίου του. Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρόσφατα δήλωσε πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του φορώντας τα κόκκινα και η ευχή του φαίνεται να....
πραγματοποιείται!

Το συμβόλαιο που προϋπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές έληγε στο τέλος του 2012, αλλά σε μια κίνηση... πίστης και των δύο
αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας τους.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να ανανεώνουμε τη συμφωνία μας με έναν οδηγό που πάντα έδειχνε ψυχολογία νικητή ακόμα και στα πιο δύσκολα. Ο Φερνάντο έχει όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά, τεχνικά και προσωπικά για να παίξει ηγετικό ρόλο στην ιστορία της Ferrari κι ελπίζω ότι θα τα εμπλουτίσει με νίκες σύντομα», τόνισε ο πρόεδρος της Σκουντερία Λούκα Ντι Μοντιτζέμολο.

Από την πλευρά του ο Αλόνσο είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος φτάσαμε σε αυτή τη συμφωνία. Αμέσως ένιωσα άνετα στη Ferrari και τώρα νιώθω σαν να είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Έχω απόλυτη πίστη στους ανθρώπους που δουλεύουν στο Μαρανέλο και σε αυτούς που ηγούνται της ομάδας. Άρα ήταν φυσικό να αποφασίσω να επεκτείνω τη σχέση μου με μια ομάδα που δεν έχω αμφιβολία ότι θα τελειώσω την καριέρα μου μια μέρα».

http://news.pathfinder.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα