Συσκέψεις επί συσκέψεων στην κυβέρνηση

Ξεκίνησε λίγο πριν τις 11.00 στη Βουλή η πρώτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, με τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και στελέχη του Κινήματος, με αντικείμενο την Εθνική Συνδιάσκεψη της....... 3ης Σεπτεμβρίου.

Ακολουθούν άλλες δύο συσκέψεις με αντικείμενο την προετοιμασία της κυβέρνησης εν όψει ΔΕΘ
και τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου και την πορεία υλοποίησης του μεσοπρόθεσμου ενόψει της άφιξης των εκπροσώπων της τρόικας.

Κατά τη σύσκεψη για την πορεία του κυβερνητικού έργου ο υπουργός Επικρατείας, Ηλίας Μόσιαλος, αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο του για την αναδιάρθρωση των δημόσιων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΡΤ-Α.Ε. και ΑΠΕ).

Από την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, θα παρουσιάσει -στην οριστική του μορφή- το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το οποίο θα εισαχθεί την επόμενη εβδομάδα για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το Μέγαρο Μαξίμου και συνεργάτες του πρωθυπουργού διαμηνύουν ότι η κυβέρνηση παραμένει ακλόνητη στη θέση της για την απόλυτη ανάγκη πιστής τήρησης και εφαρμογής όσων συμφωνήθηκαν με τους πιστωτές στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αλλά κι όσων προκύπτουν ως υποχρεώσεις της χώρας από τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου.

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα