Συναισθηματικό κενό….εξουσίας

Όταν στις αρχές τις δεκαετίας του 1980 η τότε πρωθυπουργός της Βρετανίας , Θάτσερ είχε ερωτηθεί σχετικά με τις λαϊκές εξεγέρσεις στο Μπρίξτον (Νότιο προάστιο του Λονδίνου), και την συμμετοχή των μεταναστών είχε πει το αμίμητο… «Στην πραγματικότητα δεν είμαστε κατά των μαύρων. Είμαστε ενάντια των τρομοκρατών. Δυστυχώς τυχαίνει οι τρομοκράτες να είναι μαύροι…
»
Σήμερα, κάποιοι «πονηροί» και «εξυπνάκηδες» είτε από ηλιθιότητα είτε από σκοπιμότητα μετέφρασαν όπως τους συνέφερε την αποχώρηση του κου Κ. Παπούλια
από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς για αυτούς ο λαός μας είναι βαθιά Δημοκρατικός και έχει ακόμα νωπές τις μνήμες και τα σημάδια της διακυβέρνησης της χώρας από Χουντικά και Βασιλικά καθεστώτα.
Ο Λαός μας αισθάνεται απογοητευμένος και προδομένος από τους πολιτειακούς και πολιτικούς ταγούς του.
Έμεσα ή άμεσα εμείς τους επιλέξαμε να αναλάβουν την διακυβέρνηση και εκπροσώπηση της πατρίδας μας. Εμείς όμως – ο Λαός- είμαστε που θα αποφασίσουμε για τις τύχες τις δικές μας ,των παιδιών και της πατρίδας μας.
Όταν αισθάνεσαι ότι αυτός που εκπροσωπεί το θεσμό σε προδίδει τότε έχεις υποχρέωση σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα να αναλάβεις τη διαφύλαξή του.
Έτσι λοιπόν ο Λαός δεν είναι ενάντια στο πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ενάντια στον κύριο Παπούλια διότι πιστεύει ότι δεν εκτελεί σωστά τα καθήκοντα του.
Τυχαίνει όμως ο κος Παπούλιας να είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Και κάτι τελευταίο κύριε Παπούλια. Ως πρώτος πολίτης της χώρας είσαι αυτός που πρέπει πρώτος να αγωνιστείς για όλους μας και αν χρειασθεί να πέσεις όρθιος !!!Αν δεν μπορείς παραιτήσου ΤΩΡΑ.

http://xnewscom.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα