Συναίνεση

Ο Πρωθυπουργός καλεί αύριο, Τρίτη 24 Μαΐου 2011, τους πολιτικούς αρχηγούς για να ζητήσει τη συναίνεσή τους στα «σωτήρια» μέτρα που προτίθεται να λάβει. Σωτήρια βέβαια όχι για τη χώρα αλλά για το Σύστημα!
Ένα Σύστημα πονηρών και ανίκανων κολαούζων, συσπειρωμένων γύρω από εκφυλισμένους γόνους, με ανακύκλωση από τον αλαζονικό μπούφο στον συμπλεγματικό βλάκα, με καιροφυλακτούντα τον ψευτόμαγκα της αερολογίας και στη γωνία την ολιγόνοη υπάλληλο παλαιοκομματικού πολιτικού γραφείου, ένα Σύστημα που.....
λειτουργεί από κοινού
με κάποιους αετονύχηδες, που λυμαίνονται τον τόπο, έχοντας στα χέρια τους, υπό συνθήκες αδιαφάνειας και με σκοτεινές συμφωνίες, τα μέσα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, ένα Σύστημα που φεύγει πλέον το έδαφος κάτω από τα πόδια του και τρέμει στην ιδέα ότι πλησιάζει η ώρα που θα αντιμετωπίσει τη λαϊκή οργή.
Ψάχνουν για σανίδα σωτηρίας. Νομίζουν ότι παρά την καταστροφή της χώρας, θα μπορέσουν οι ίδιοι να διασωθούν, αν διαμορφώσουν έναν ιστό συναίνεσης που θα λειτουργήσει σαν υπνωτικό και θα κρατήσει την κοινωνία σε αδρανή χαύνωση, ενώ οι ίδιοι θα διαχειρίζονται, με το αζημίωτο πάντα, την καταστροφική πορεία!(1)
Είναι βέβαιο ότι ακούν πλέον τη βοή των επερχομένων γεγονότων, δεν ακούν όμως καλά, γιατί αλλιώς θα είχαν γίνει άφαντοι, για να γλυτώσουν!

(1) Το άνοιγμα του επιτοκίου των δεκαετών ομολόγων ξεπέρασε σήμερα τις 1400 μονάδες, από λιγότερο των 140 που ήταν προ 18μήνου.

http://neaapeleftherosi.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα