Οι πιο ηλίθιοι μαθητές των ψυχολογικών εργαστηρίων της CIA και της Σχολής του Σικάγου

Η πληροφορία, για απόβαση έχει διασταυρωθεί. Επιφυλάξεις υπάρχουν ως προς τη μέρα και αυτό είναι φυσικό, γιατί δεν περίμεναν να διαρρεύσει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι συνεργεία , αποτελούμενα από 30 άτομα του ΣΔΟΕ. Άγνωστος είναι ο αριθμός αστυνομικών και εισαγγελέων.
Και τώρα, αρχίζει η πλάκα.
Οι κυβερνητικοί βλέπουν πολύ τηλεόραση και....
έχουν επηρεαστεί. Δεν εξηγείται αλλιώς. Έχουν φτιάξει μια τηλεόραση για να υπνωτίσουν
το λαό και αυτοί κοιμούνται πάνω της.

Πρόκειται για τους χειρότερους μαθητές των ψυχολογικών εργαστηρίων της CIA, της Λέσχης Bilderberg και της Τrilateral Commission!

Περιμένουν πως από την απόβαση αυτή θα τρομάξει ο κόσμος; Τι άλλο μπορεί να πάθει ο κόσμος, περισσότερα από όσα έχει πάθει; Θα φοβηθεί τα πρόστιμα του ΣΔΟΕ; Ε, και; Έχει να τα πληρώσει;

Το Δόγμα του Σοκ είναι καλό, όταν λειτουργεί η περίοδος του σοκ πάνω στις κοινωνίες. Πάει αυτό. Μας τελείωσε και είμαστε στη διαδικασία ανασύνταξης δυνάμεων.

Είναι η χαρά του λαού, μια τέτοια άφιξη. Θα μας ανεβάσει το ηθικό, θα συσπειρώσει ακόμα περισσότερο κόσμο, θα βγάλει από το καβούκι του τον σκεπτικιστή, που φοβάται και με είχε πρήξει για τις επιθέσεις που γίνονται στο ΣΔΟΕ. Θα πάρει κι αυτός θάρρος και θα περάσουμε πολύ ωραία.

Τέλος, η απόβαση θα τονώσει την αγορά και την τοπική οικονομία.



Σήμερα, από το μεσημέρι που τελειώνουν οι δουλειές, αρχίζουν οι συσκέψεις για την οργάνωση της υποδοχής.

Εκεί που μαζεύονταν 50-100 , κάθε φορά που ερχόταν το ΣΔΟΕ, τώρα, θα δείτε πόσοι θα μαζευτούν για την υποδοχή.

Κανένα "φοροεισπραχτικό" πρόβλημα δεν είχε το κράτος από το συμβολικό σταμάτημα των ελέγχων του ΣΔΟΕ. Έκαναν 20 ελέγχους την ημέρα και οι πολίτες σταματούσαν έναν. Στο τελευταίο σταμάτημα, έφυγαν και γύρισαν μετά να συνεχίσουν τον έλεγχο. To ξέρουν και το ξέρουμε πως αυτό που έμενε ήταν ο συμβολισμός μιας πράξης, χωρίς οικονομικό αντικείμενο.

Η απόβαση και η εντατικοποίηση των ελέγχων, με επίδειξη τζούφιας δύναμης, γίνονται μόνο και μόνο, για να καμφθεί το φρόνημα των πολιτών. Θυμηθείτε την Κερατέα: Ήταν "άνευ αντικειμένου" η φύλαξη δύο καμένων μηχανημάτων, επί 4 μήνες. Το "νόημα" ήταν το σπάσιμο του τσαμπουκά ενός μικρού χωριού.



Και, οι κύριοι αυτοί, δεν έλαβαν κανένα μάθημα από την Κερατέα.

"Όταν στις 11 Δεκέμβρη, βγήκαμε στα μπλόκα, κανείς από μας δεν πίστευε πως θα κρατούσαμε, πάνω από 2-3 μέρες. Και κρατήσαμε 4 μήνες, ως ότου έφυγαν", μας έλεγε ο μικρός Δημήτρης, για την εμπειρία της Κερατέας και για την αλληλεγγύη που αναπτύχθηκε, χάρις στην παρουσία των ματ.

Ιδού, ο κοινωνικός ρόλος των ματ. Θα ξαναγίνουμε κοινωνίες αλληλεγγύης. Γι' αυτό τα στέλνει η κυβέρνηση (Όσοι της καταλογίζουν κακές προθέσεις, το κάνουν εκ του πονηρού).



Διαλυμένοι και εξαφανισμένοι, οι λιγοστοί πράσινοι εξουσιαστές που βιώνουν τη μοναξιά της εξέδρας, έ
Keywords
Τυχαία Θέματα