Στο 99% οι πιθανότητες αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έως.....

....τα τέλη του αιώνα !!!

Σύμφωνα με τις πιο έγκυρες πληροφορίες που υπάρχουν σ’ αυτόν τον Γαλαξία τα αξιόπιστα Bloomberg - New York Times κ.λ.π αποτιμούν στο 99% τις πιθανότητες αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έως τα τέλη του αιώνα, λέει ο Michael Woolfolk, γενικός διευθυντής της Bank of New York Mellon.

"Οι πιθανότητες μιας ελληνικής εξόδου έως τα τέλη του αιώνα μας, ανέρχονται στο 99% περίπου και μάλιστα θα συμπέσει με τη εισβολή των Κλίγκον, στην Γη από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας !!", τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg.
Κατά τον Woolfolk, στην τρέχουσα συγκυρία η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια οικονομία είναι....
η πορεία που ακολουθεί η Ελληνική κρίση χρέους, που δεν λέει να κοπάσει και επηρεάζει μέχρι και την ευαίσθητη στις κρίσεις οικονομία των νήσων Τουβαλού στον Ειρηνικό. Τελευταία άλλωστε οι παγετωνολόγοι, θεωρούν ως υπαίτιο για το λιώσιμο των Ανταρκτικών παγετώνων το πρόγραμμα του Συριζα και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ σύμφωνα με τον κ. Δημοσθένη Λιακόπουλο, οι Νεφελίμ θα καθυστερήσουν την Έφοδο τους στην Λευκή Αδελφότητα για μετά τις εκλογές του Ιουνίου !!
"Η μεγαλύτερη ανησυχία τη δεδομένη στιγμή είναι η κρίση στην Ελλάδα", επισήμανε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της Bank of New York Mellon. "Όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην Ελλάδα και στις προοπτικές αποχώρησής της από το ευρώ", πρόσθεσε, ενώ με εντολή του όλοι στο γραφείο του έτρεξαν να αλλάξουν τα δολάρια τους στο νέο παγκόσμιο νόμισμα, που είναι η δραχμή. Πληροφορίες που λένε ότι οι συνεχώς αυξημένοι αιφνίδιοι θάνατοι στην Ελλάδα, οφείλονται στο μέχρι θανάτου ξέσπασμα, των θανόντων, σε ασταμάτητα γέλια, λόγω όλων αυτών που δημοσιεύονται, δεν μπορεί τελικά να επιβεβαιωθεί.

ΗΛΙΑΣ Γ.
Keywords
Τυχαία Θέματα