ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΣΑΞΟΝΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ...ΞΕ...COLI !!!

Εντοπίστηκε η πηγή μόλυνσης με το βακτήριο Ε.coli που έχει κοστίσει τη ζωή σε 29 πολίτες στη Γερμανία, ενώ άλλοι 3.000 άνθρωποι μολύνθηκαν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πριν από λίγο, η μόλυνση ξεκίνησε από μια ιδιωτική φάρμα παραγωγής φυτρών φασολιών στην Κάτω Σαξονία.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του κέντρου ελέγχου ασθενιών της Γερμανίας, αν και τα....
δείγματα από τη συγκεκριμένη φάρμα είχαν βγει αρνητικά, η επιδημιολογική μελέτη δείχνει πως η επιδημία ξεκίνησε από εκεί και ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να εξαχθούν συμπεράσματα.
Νωρίτερα, πηγές των αρμόδιων γερμανικών
αρχών είχαν δηλώσει ότι αναμένεται να αρθεί σήμερα η προειδοποίηση κατά της κατανάλωσης αγγουριών, τοματών και πράσινων σαλατών στη Γερμανία, αλλά να διατηρηθεί για τα φρέσκα φύτρα λαχανικών και οσπρίων.
"Χιλιάδες αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν στις τομάτες, τα αγγούρια και τις πράσινες σαλάτες δεν έδωσαν κανένα αποτέλεσμα. Όμως υπάρχουν όλο και περισσότερα στοιχεία που συνδέουν τους ασθενείς με μία συγκεκριμένη επιχείρηση" στην Κάτω Σαξονία, η οποία καλλιεργεί φύτρα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αρμόδια πηγή που δεν κατονομάζεται.

http://patrinaki.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα