Όταν το πολιτικό σύστημα καθίσταται επικίνδυνο, επεμβαίνει ο στρατός!

Η σημερινή πολίτικη κυβέρνηση του γ.α.π. και το κοινοβούλιο, καθώς και ο πρόεδρος της δημοκρατίας, με λίγα λόγια τα πολίτικα όργανα εφαρμογής της δημοκρατίας στην Ελλάδα,
σήμερα έχουν φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής, όπου έρχονται σε συνειδητή αντιδιαστολή με τους εντολοδόχους τους δηλαδή με τον Ελληνικό λαό, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδος.
Αν και η δημοκρατία, ως γνωστόν, δεν έχει....
αδιέξοδα, έχει όμως...
μονό μιαν διέξοδο, αυτή των κοινοβουλευτικών εκλογών.
Αν
στο προσεχές - εγγύς μέλλον ο πρωθυπουργός γ.α.π. αρνηθεί να δώσει την διέξοδο αυτή στους Έλληνες πολίτες να ασκήσουν την δημοκρατία τους, πολύ φοβάμαι ότι τότε πρέπει αυτή να παύσει καθώς και όλα τα εκτελεστικά της πολίτικα όργανα, και θα πρέπει να εκτελέσει το καθήκον του ο στρατός της Ελλάδος, ως η τελευταία γραμμή άμυνας του λαου κατά οποιασδήποτε απειλής της πατρίδας εσωτερικής ή εξωτερικής για μια μεταβατική περίοδο, έως ότου προκύψουν υγιή πολίτικα κόμματα, οπότε και πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς και να αποκατασταθεί και πάλι η δημοκρατία. Σε περίπτωση άρνησης εκλογών πρέπει ο στρατός της Ελλάδος να εκτελέσει το καθήκον με οποιοδήποτε κόστος.
Προέχει η σωτήρια του έθνους μας. Να κλείσει τα σύνορα και να απελάσει όλους τους μετανάστες και λαθραίους που αποδυναμώνουν και δεν μπορεί να συντηρήσει η παρούσα οικονομική κατάσταση της Ελλάδος.
Επιπλέον έχουμε συχνά κρούσματα βίας και δολοφονίας κατά Ελλήνων, όπως ο πρόσφατος ομαδικός βιασμός και δολοφονίας σε νεαρό ζευγάρι στην Πάτρα, η στυγερή δολοφονία ανδρός την ήμερα που θα γινόταν πατέρας στην Αθήνα.
Το ελληνικό έθνος κινδυνεύει όπως διαφαίνεται από ένα δικτατορικό πλέον, διεφθαρμένο και επικυνδινο πολιτικο συστημα που σε τιποτα δεν θυμιζει δημοκρατια.
Ο στρατος εχει την υποχρέωση να παραστεί στον Ελληνικό λαό και να διαφυλάξει την δημοκρατία.
Σε αυτές τις στιγμές ο λαός μπορεί να σωθεί μόνο από τον στρατό!... Πρέπει αυτός να πράξει το καθήκον του!

http://epanastasi-gr.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα