Σήμερα γιορτάζει η Άρτα και το... ΠΑΣΟΚ!

Λιτάνευση των... λειψάνων!

Λίγη ώρα πριν βγούμε (δεν μας τρομάζει το ψιλόβροχο) για να παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία της εικόνας και της λάρνακας με τα οστά της Αγίας Θεοδώρας, σκέφτομαι πως και στην Αθήνα οι σύνεδροι της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τη λιτανεία των....
λειψάνων του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ.
Αυτό που έχει
απομείνει μέσα στην ασημένια λάρνακα του Βενιζέλου (ας μην γελιόμαστε, θα εκλεγεί με ποσοστά Τσαουσέσκου) είναι τα λείψανα ενός πρώην μεγάλου κόμματος(είτε 8% είτε 18%, λείψανο θα 'ναι).
Οι καημένοι οι οπαδοί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για ανάσταση νεκρών στον Βενιζέλο, αλλά τι να κάνει κι αυτός; Όσο κι αν προσπαθεί να καλέσει σε συστράτευση και νέα... κοινωνική συμμαχία, δεν θα πάψει ποτέ να είναι στο μυαλό του μέσου Έλληνα, ο υπουργός της υποτέλειας και της χρεοκοπίας, αυτός που έγραψε την πιο μαύρη σελίδα για τις επόμενες δεκαετίες, αυτός που έχει οδηγήσει τον Έλληνα, στην φτώχεια, στην ανεργία, στο αδιέξοδο της μαύρης προοπτικής.
Λέει πως θα αλλάξει τα πάντα στο κόμμα του. Σίγουρα θα το κάνει: Θα αλλάξει το σήμα, τα σύμβολα, το καταστατικό, το οργανόγραμμα, ακόμη και τον ιδεολογικό προσανατολισμό. Το "Σ" αντί για σοσιαλιστικό, θα σημαίνει σουρεαλιστικό, αλλά με τα πρόσωπα τι θα κάνει; Ένας παλιός έλεγε: "Δεν χτίζεται καινούργιο σπίτι με παλιά υλικά".
Κι αυτή τη στιγμή, τα γκεσέμια του ΠΑΣΟΚ είναι... "μπάζα"!

http://tilevoasartas.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα