Σημεία που αξίζουν το ρίσκο...

Οι αγώνες των Εθνικών ομάδων συγκέντρωσαν χθες το στοιχηματικό ενδιαφέρον και οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν για τους παίκτες ήταν πάρα πολλές. Πολύ εύκολα επαληθεύτηκαν οι δύο επιλογές μας από τη στήλη με τα Μονά Αποδεκτά, με την Δανία και την Πορτογαλία να μας επιβεβαιώνουν. Πάντως για άλλη μια φορά δεν έλειψαν οι ‘’στραβές’’, με τον πιο πολυπαιγμένο άσο του χθεσινού προγράμματος, αυτόν της Αγγλίας, να μην επαληθεύεται και να στέλνει πολλά στοιχήματα στον κουβά. Στα αγωνιστικά, καρδιοχτύπησε η.....
Εθνική μας απέναντι στη Μάλτα, αλλά κατάφερε να πάρει εν τέλει τη σημαντική νίκη με 3-1,
με δύο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη και ένα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Πλέον οι διεθνείς μας ετοιμάζονται για το φιλικό της Τρίτης στην Νέα Υόρκη με τον Ισημερινό, λίγο πριν ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πάμε στα σημερινά, που στα ποδοσφαιρικά ξεχωρίζουν οι αγώνες για το Clausura της Αργεντινής και του Campeonato Brazileirao. Το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα μπορεί μόλις να ξεκίνησε, όμως στην Αργεντινή οδεύουμε προς το τέλος, με τη μάχη να κορυφώνεται τόσο για την παραμονή, όσο και για την έξοδο σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.

Η κορυφαία στιγμή έφτασε για το Τένις, καθώς στις στις 16:00 η ώρα Ελλάδος διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Roland Garros, ανάμεσα στον Ισπανό Rafael Nadal και τον Ελβετό Roger Federer. Οι δύο κορυφαίοι τενίστες συναντώνται σε τελικό Grand Slam για πρώτη φορά μετά το Αυστραλιανό Όπεν τον Ιανουάριο του 2009. Η πρόταση μας για κατάκτηση του τίτλου από τον Φέντερερ σε απόδοση 9,00 βρίσκεται μια ανάσα από την επαλήθευση της, ενώ όσοι ακολούθησαν σίγουρα προσμετρούν ήδη τα κέρδη τους. Το συγκεκριμένο ματς κλέβει και το ενδιαφέρον των τζίρων, με την νίκη του Nadal να παίζεται στο 1.45 και έχει δεχθεί πάνω της το 89% των συνολικών πονταρισμάτων. Τέλος, στο Μπάσκετ, όπου στις 22:00 το βράδυ έχουμε τον 4ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, που είναι πιθανόν να δώσει τον πρωταθλητή, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μία νίκη μακριά από το να το καταφέρει και τον Ολυμπιακό να ψάχνει το σπάσιμο της έδρας, για να γυρίσει τη σειρά στο ΣΕΦ σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι.

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι, με αρκετά παιχνίδια τα οποία μας αφήνουν αδιάφορους. Θα ασχοληθούμε με τα πρωταθλήματα που θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι, από τη Σκανδιναβία και τη Βραζιλία.

Ξεκινάμε χρονολογικά με τον άσσο της Ασιρίσκα που υποδέχεται τη Φάλκενμπεργκ για τη Superettan (Σουηδία 2). Οι γηπεδούχοι φέτος δείχνουν πανέτοιμοι για να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου και το μόνο σίγουρο είναι πως για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει παιχνίδια στην έδρα της με ομάδες όπως η Φάλκενμπεργκ να τα "καθαρίζει". Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει τρία "διπλά" στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει, σερί που αναμένουμε να μην συνεχιστεί στην έδρα της Ασιρίσκα.

Συνεχίζουμε με τη Adeccoligaen (Νορβηγία 2), όπου έχουμε κρατήσει αρκετά σημεία. Σήμερα θεωρούμε πως θα έχουμε αρκετά "σπασίματα" γι᾽ αυτό θα κινηθούμε κα
Keywords
Τυχαία Θέματα