Σημάδια διάλυσης για την «τρόικα» του ΠΑΣΟΚ

Πολύ κοντά στο να διαλυθεί είναι η λεγόμενη τρόικα του ΠΑΣΟΚ, (Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης), που δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει το αντίπαλο δέος απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Το πρώτο σοβαρό βήμα διάσπασης έγινε από τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος, αγνοώντας τις θέσεις Ραγκούση
και Άννας, συντάχθηκε πλήρως με ......
την άποψη του Βενιζέλου και της ΝΔ που ζητούν άμεσα εκλογές. Το δεύτερο βήμα έγινε σήμερα από την Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία απαντώντας στον υπουργό Υγείας, επανέλαβε τη θέση της ότι «η κυβέρνηση τελειώνει, όταν τελειώσει το έργο για το οποίο έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης».

Μάλιστα η Διαμαντοπούλου είπε, σαν να ζει σε άλλη χώρα και σε άλλο πλανήτη, ότι εκτός από την επιμήκυνση του πολιτικού βίου της μεταβατικής κυβέρνησης, ο Παπαδήμος ως κανονικός πρωθυπουργός μπορεί να προχωρήσει σε ανασχηματισμό.

Σημειώνεται, πως η πίκρα της Α. Διαμαντοπούλου, αλλά και η διαφοροποίηση της από τον Ανδρέα Λοβέρδο έχει εξήγηση: σε όλες τις δημοσκοπήσεις για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ η ίδια συγκεντρώνει ποσοστά… πολικού ψύχους.
www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα