Σφοδρή επίθεση Λουράντου σε Λοβέρδο

«Χείμαρρος» σε μήνυμά του προς τον Ανδρέα Λοβέρδο μέσω συνέντευξης στο BriefingNews, ο Κώστας Λουράντος.
Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, επιτίθεται σφόδρα στον υπουργό Υγείας, με αφορμή την απόφαση για την αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων, αλλά και τη δήλωση περί αφαίρεσης άδειας, σε όποιους δεν υπακούσουν.

«Είναι απαράδεκτη αφενός αυτή η.....
απόφαση, αφετέρου η δήλωση περί αφαίρεσης άδειας. Ποια άδεια θα αφαιρέσει ο κ. Λοβέρδος; Αυτή που μας χορηγεί
το Πανεπιστήμιο και όχι το κράτος; Δεν μπορείς κ. Λοβέρδε να αφαιρέσεις κάτι που δεν σου ανήκει», είναι το μήνυμα που στέλνει ο κ. Λουράντος στον υπουργό Υγείας και συνεχίζει: «Την άδεια μας την χορηγεί το Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια η Νομαρχία για τη θέση που βρίσκεσαι. Δεν μπορεί καν να μεταβιβαστεί. Όταν βγεις στη σύνταξη τότε αναιρείται από μόνη της. Η μόνη περίπτωση να σου αφαιρεθεί η άδεια, είναι να εγκληματήσεις. Και σε αυτή την περίπτωση, μόνο δικαστικά μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».

«Ποιος είναι ο κ. Λοβέρδος για να παίρνει τέτοιες αποφάσεις χωρίς να ζητηθεί η γνώμη μας; Σήμερα είσαι υπουργός, αύριο δεν είσαι κ. Λοβέρδε», τονίζει με έμφαση ο κ. Λουράντος και καταλήγει: «Εμείς δεν πρόκειται να εφαρμόσουμε καμία απόφαση. Θα προτείνω στους συναδέλφους την πραγματοποίηση απεργιακής κινητοποίησης Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Τότε τι θα κάνει ο κ. Λοβέρδος;»…

http://www.briefingnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα