Σε ορισμένα στελέχη της Κυβέρνησης αρμόζει ένα τραγούδι:

«H θειά μ’ η Αμερσούδα, τρία βρακιά φορεί. Οσπου να βγαλ’ το ένα ... τα δυο τα κατουρεί»

Γιώργος Αδαλής

Στο χωριό μου, όταν τα πράγματα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, λένε μια παροιμία η οποία είναι μάλιστα και τοπικό τραγούδι»:
«H θειά μ’ η Αμερσούδα, τρία βρακιά φορεί. Οσπου να βγαλ’ το ένα ... τα δυό τα κατουρεί»
Πολύ φοβάμαι, ότι κάποια στελέχη της Κυβέρνησης Παπαδήμου, λειτουργούν ως την....
«θειά μας» την Αμερσούδα!!!

Στην βιασύνη τους να μας δείξουν
ότι κάνουν ... έργο, στην κυριολεξία, άγονται και φέρονται από εξωγενείς πιέσεις. Πιέσεις από το Εξωτερικό αλλά και το Εσωτερικό αλλά και από τα μεγάλα οικονομικά Funds !

Προφανώς αυτά είναι και τα τρία βρακιά των Υπουργών, που μόλις βγάλουν από πάνω τους το βρακί της μίας ... πίεσης, αυτομάτως, κατουρούν τα άλλα δύο!!!

Κι αυτό, διότι τα περισσότερα παλληκάρια, -κουρασμένα και μη- έχουν μάθει να λειτουργούν μόνο κάτω από μία πίεση! Την κομματική!

Τώρα που τα πράγματα δυσκόλεψαν, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν καν την στοιχειώδη φαντασία που απαιτεί η άσκηση της πολιτικής με αποτελέσματα που βλέπουμε κάθε μέρα!

Παράλληλα, για να μας δείξουν ορισμένοι από αυτούς το πόσο αποτελεσματικοί είναι, διοχετεύουν πληροφορίες σε «φίλιους» δημοσιογράφους, ότι τώρα πλέον, με την δυναμική αυτή Κυβέρνηση που έχουμε, όλα θα αλλάξουν και θα επέλθει η Πρόοδος!!!

Και φυσικά ορισμένοι από αυτούς, μας λένε -στο αυτί- ότι η νέα κυβέρνηση που σχηματίστηκε στην Ελλάδα, έχει κάνει τις αγορές να ... τρέμουν από φόβο!!!

Θα ήταν λοιπόν σκόπιμο, κάποιοι δημοσιογράφοι να σοβαρευτούν, και να αντιμετωπίσουν τον Ελληνικό λαό, όπως του αξίζει και όχι σαν φυλή των αρχαίων Παπούα!

Οι αγορές ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ την «ανάλωση» Παπανδρέου και την άμεση αντικατάστασή του με έναν άνθρωπο που καταλάβαινε τι του έλεγαν! Κοινώς με κάποιον που μπορούσαν να συνεννοηθούν, γιατί με τον Γιώργο, η κατάσταση είχε εκτραχυνθεί, ιδιαίτερα όταν οι Ευρωπαίοι κατάλαβαν ότι υπάρχει ... έλλειμμα επικοινωνίας!!!

Τώρα που μπήκε ο Παπαδήμος, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούνται με την Ελλάδα πλέον!
Άλλωστε αυτό που ήθελαν επετεύχθη!

Ήρθε η ώρα λοιπόν της Γαλλίας, η οποία περνά δια μέσου της Ιταλίας και της Πορτογαλίας!

Εκεί μεταφέρεται λοιπόν το θέρετρο των ... εχθροπραξιών!

Άλλωστε, με τα ελληνικά Spreads στις 10.000 μονάδες, τι να περιμένει χειρότερο κανείς για να "παίξει" με τα CDS που κατέχει;

Με απλά λόγια, ότι ήταν να συμβεί με την Ελλάδα ... απλά έχει συμβεί ήδη!

Και είτε μας δώσουν την 6η , την 7η την 8η και την 1.000η δόση, γι αυτούς, ο σκοπός τους έχει ήδη επιτευχθεί!

Στα μάτια μου η Ελλάδα, μοιάζει με μια σωσίβια λέμβο ενός καραβιού, που πετάχτηκε στη θάλασσα χωρίς κανέναν επιβάτη από το πλοίο που βουλιάζει!

Και το πλοίο, με την ονομασία «EYΡΩΠΗ» , ετοιμάζεται να πετάξει κι άλλες σωστικές λέμβους, όπως αυτή της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογ
Keywords
Τυχαία Θέματα