Σχέσεις | Ονειροπαγίδα

Μετά τον έρωτα ήρθε η αληθινή αγάπη με σκοπό να κρατήσει για πάντα… ή τουλάχιστον έτσι πίστευες. Γιατί ναι μεν έχετε περάσει τόσες όμορφες στιγμές και έχετε ονειρευτεί άλλες τόσες, αλλά τι γίνεται όταν ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι ίσως τελικά να μην είναι ο ‘ένας’;

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Μια υπέροχη γνωριμία και ένα love story που τείνει να αφήσει εποχή είναι οι αναμνήσεις που σε δένουν ακόμα με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι ζωής, ένα κομμάτι δικό σου μπλεγμένο με όνειρα και των δυο, που προσπαθεί να επικρατήσει. Και έτσι

ξεκινά το όνειρο και για τους δυο, για να περάσετε από σαράντα κύματα και άλλες τόσες υποχωρήσεις κλείνοντας με αγκαλίτσες και φιλάκια. Ποια όνειρα; Τα όνειρα τα πραγματικά, αυτά που κάνεις με τον άλλον και προσπαθείς να τα πραγματοποιήσεις. Γιατί υπάρχουν και τα άλλα, αυτά που κάνεις μαζί του και στην πορεία τα εμπλουτίζεις γιατί έτσι συνηθίζεται ή γιατί είναι τα μόνο που μπορούν να κρατήσουν τη σχέση ζωντανή. Τα όνειρα αυτά δεν είναι πια κοινά, είναι μία σύμβαση, κάτι σαν τις απομιμήσεις ρούχων των μεγάλων σχεδιαστών, από cheap and chic κατά τ’ άλλα, καταστήματα –δεν τρελαίνεσαι για την ετικέτα και τα υφάσματα, αλλά δεν έχεις και χρήματα να αγοράσεις τα αυθεντικά- οπότε αργότερα ξεθωριάζουν και μένεις με την ανάμνηση. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, πολλές την πατάνε, και πέφτουν στην παγίδα.

DREAMS TO LET

Η παγίδα αυτή, είναι η από τη μία θέληση σου να κάνεις πίσω σε μία σχέση που έχει ρουτινιάσει και σε κουράζει πια τόσο πολύ και από την άλλη, είναι η ανάγκη σου να ζήσεις με τον άνθρωπο αυτό, όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί. Η παγίδα αυτή κρύβει όμως πολλούς κινδύνους, με πρώτο και κύριο το κόστος στην ψυχική σου ηρεμία. Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι θα είσαι μια τρελή που θα θέλει να αγκαλιάζει και να φιλά το σύντροφο της και απ’ την άλλη θα νιώθει να πνίγεται στην αγκαλιά του, να υποφέρει (εσύ και η Βανδή!). Και όλα αυτά γιατί μέσα στο μυαλό σου επικρατεί ένα χάος. Και δυσκολεύεσαι τόσο πολύ να καταλάβεις. Όχι, δεν είσαι κουτή, είσαι απλά σε μία φάση δύσκολη, που ούτε οι εκπτώσεις στα πιο in fashion καταστήματα παπουτσιών δε σε σώζουν. Υπάρχουν μόνο δύο λύσεις: Η μία είναι να συνεχίσεις να τον κοροϊδεύεις (μαζί και τον εαυτό σου) μένοντας μαζί του ενώ η δεύτερη, είναι να βάλεις πέρα τον εγωισμό σου και να περάσεις σε κάτι πιο αποτελεσματικό, αλλά επώδυνο a.k.a χωρισμός. Παρ’ όλ’ αυτά, είναι κάτι που θα σου δώσει χρόνο να βρεις ξανά τον εαυτό σου και ίσως να θυμηθείς ξανά τι αγάπησες σε εκείνον και να του δώσεις την ελευθερία που του αξίζει, για να είναι και εκείνος ευτυχισμένος.

ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣΗ

Τα όνειρα είναι μια ιδέα, ένας τρόπος να αγγίξουμε αυτά που θέλουμε και δεν μπορούμε να έχουμε στο ξύπνιο μας! Όταν όμως, τα όνειρα κουράζουν και η χαρά που αυτά θα έφερναν, φέρουν μόνο ύπνο σε διαφορετικές πλευρές και παγωμένες καρδιές, είναι καλύτερο να ξυπνάμε, να πίνουμε ένα δυνατό καφέ και να παίρνουμε αποφάσεις. Δεν έχει σημασία αν πληγωθούμε, έχει όμως σημασία να μην πληγώσουμε…!

<
Keywords
Αναζητήσεις
θελω να αγορασω οικονομικες ονειροπαγιδες
Τυχαία Θέματα