Σε κατάσταση ομηρίας Ελλάδα και Ισραήλ απο τους πυραύλους και τις dirty bombs Ιράν και Τουρκίας.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Οχι. Δεν υπαρχει η δυνατότητα των Αμερικανων να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα μιας τέτοιας επίθεσης από το Ιράν. Αυτοι ειναι υπεύθυνοι που άφησαν τη Βόρεια Κορέα να εξοπλίσει τις δύο μουσουλμανικές χώρες με πυραύλους. Αυτοι τους πουλαγαν και τους πουλάνε όπλα για να επιβαλουν την πολιτική τους σε παραπλήσιες χώρες.

Οι Αμερικανοί πουλάνε όπλα στη Τουρκία για να παίζουν παιγνίδια στο Αιγαίο,
στέλνουν τους πιο μαλάκες αμερικανοτραφεις ελληνες επιστήμονες πισω για να....
κανουν ανάπτυξη στη Μπανανία του Βαλκανικου Νότου. Οι Αμερικανοι τους δίνουν ανοητα βραβεία για να τους προβάλλουν και αυτοί τους δίνουν λεφτά αυγα του φιδιου για να ενισχύσουν το τίποτα της έρευνας, ωστε η χωρα να συνεχίσει να κοιμαται όρθια. Αυτοι ανεβάζουν τους άχρηστους που διοικουν τη χώρα και αυτοι προβαλουν τον καθε άχρηστο σαν δημοσιογράφο, καθηγητή Πανεπιστημίου κλπ.

Δεστε όλους αυτους, καθηγητές, δημοσιογράφους, δικαστές. Ειναι σαν να μην υπάρχουν. Η χωρα δεν θα γίνει Αλβανια. Στην ανταγωνιστικότητα ειναι δέκα θέσεις μετα την Αλβανια.

Εγω σωζω ζωες όμως. Αυτη ειναι η διαφορά. Οχι δεν ειμαι Καζατζίδης. Οι Αμερικανοι ειναι αποδεδειγμένα μαλάκες και επιμένουν οτι δεν ειναι. Αυτό ειναι το πρόβλημα με τους ηλιθιους. Να επιμένουν.

Το απεμπλουτισμένο ουράνιο παράγεται όχι μονο στον εμπλουτισμό του ουρανίου που σε λίγο καιρο θα μετεξελιχθεί σε ταχύτερες τεχνικες στο Ιραν αλλά και στη διάρκεια της εξόρυξης. Η γνωστη Αυστραλέζικη τεχνική ειναι φυσικα στα υπόψιν αλλα το πλάσμα μπορεί να γίνει ακόμη και με άλλους τρόπους. Ηδη οι ηλιθιοι που μπορουν να αυξήσουν τη μεταφορά πληροφορίας κβατνιζοντας τη στορφορμη του φωτός έδειξαν τον πειραματικο τρόπο. Σε αυτους τους επικινδυνα ηλίθιους για την ειρήνη που ανακάλυψαν το παλιο θα δώσουν βραβείο!

Η ΙΑΕΑ ασχολείται μονο με το θέμα του εμπλουτισμου και κακως εφησυχάζει το Ισραήλ. Ειναι ηλιθιοι στην ΙΑΕΑ. Θελω να ειμαι σαφής. Τον παίζουν. Οι Αμερικανοι τον έχουν κανει σφεντόνα.

Ανα πασα στιγμη φορτώνουν του πυραυλους τους οι Ιρανοι και οι Τουρκοι με νανοκόκους απο απεμπλουτισμένο ουράνιο, που σε 2500 κελσίου μπορει να δώσουν πολλα φαινόμενα.

Δεν αφηνουν το facebook οι αμερικανοι και τη google και να ασχοληθουν με κατι σοβαρό;

Αφήνουν το Ιραν να γεμίσει τους κουβαδες του με ουράνιο και άλλα ραδιενεργα και να μας τα ρίξει;

Δεν καταλαβαιναν ότι αυτό ήταν δυνατό να γίνει εδω και τόσα χρόνια;

Τι ειπε ο Ομπαμα στον Νετανιαχου; Περίμενε...

Περιμενει ΑΛΛΑ στην ΕΛΛΑΔΑ τι μετρα εχουν λαβει οι φωστηρες; Oπως παντα...

Δεν μας χεζεις ρε ΜΠΕΜΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΠΑΠΑΡΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα