ΣΕΒ... Οταν αλλάζεις όνομα να αλλάζεις και... ρουχα να πλένεσαι...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Σημερα θα με βαρεθείτε, αλλα θα το διακινδυνεύσω. Η ανάπτυξη στηρίζεται και πρεπει να στηριζεται στη συνεργασία ΑΕΙ, βιομηχανίας και κατάλληλης Παιδείας. Πρεπει να υπάρχουν υποδομες, πρεπει να υπάρχουν εξιδικευμένοι επιστήμονες, επενδυτικό περιβάλλον, Ερευνα και Ανάπτυξη και πληροφόρηση.

Η Ελλαδα δεν εχει τιποτα σωστά φτειαγμένο. Για την Παιδεια έχουμε τους κομμαντος
που φυγανε απο το Παιδείας και πήγαν στο Ανάπτυξης για να επαναλάβουν τις επιτυχίες τους. Στα ΜΜΕ εχουμε το Παπαχελά να λεει στο λαο ποιον να ψηφίσει λες και......
ειναι ηλίθιος, στην οικονομια τον συνταγματολόγο Μπένυ κοκ. Τι γινεται όμως με το ΣΕΒ.

Πριν ενα χρόνο ειχα ζητήσει τη λιστα των μελών του ΣΕΒ, τη ζητησα και απο το Υπ. Εξωτερικών για να βοηθησω στην ανάπτυξη την οποια επαναλαμβανω συνεχεια ως στόχο εδω μεσα και αλλού. Ο ΣΕΒ της καινοτομίας και της ψείρας στον κορφο δεν μου απάντησε. Χεστηκα.

Εκ των υστέρων διερωτηθηκα γιατι τα δικα μου λεφτα και η προσπαθεια δεν τους αρεσει. Το κολπο ήταν ότι μεσα στο ΣΕΒ προκειμένου να τρωνε απο προγραμματα φαίνεται ότι ήταν και εταιρείες που μονο βιομηχανίες δεν ήταν. Ηταν στον κατάλογο απλα για να τρωνε απο προγράμματα.

Πριν λιγο καιρό η σκεψη μου και αυτή επιβεβαιώθηκε. Ο ΣΕΒ άλλαξε όνομα. Απο Συλλογος Ελληνικών Βιομηχανιών έγινε Σύλλογος Ελληνικών Βιομηχανιών και επιχειρήσεων. Στο επόμενο διάστημα αναμένω να ανοιξουν και τη λιστα των ονοματων των μελών στο διαδίκτυο με τα προσφερόμενα προιόντα και υπηρεσίες τους.

Η λιστα αυτή που ζητούσα για τα προηγμένα κρατη του κοσμου υπάρχει στο διαδίκτυο. Στη χώρα της λουμπινας και της ψειρας στο πέτο όχι.
Keywords
Τυχαία Θέματα