Ρόλο αποικίας επιφυλάσσει γερμανός βουλευτής για την Ελλάδα!!!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Γερμανίας απείλησε την Πέμπτη με τη διακοπή της χρηματοδότησης της Ελλάδας εξαιτίας των καθυστερήσεων της Αθήνας στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

«Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε: Λεφτά θα υπάρξουν μόνο εάν........
κυβερνηθεί στιβαρά η χώρα - στην ανάγκη μέχρι και από Αρμοστή που θα διοριστεί από την ΕΕ ή από τις ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε ο Φόλκερ Κάουντερ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών
(CDU), στην ιστοσελίδα Spiegel Online.

«Μόνο πολύ λίγα πράγματα έχουν βελτιωθεί ουσιωδώς», στην Ελλάδα, παρά τα πακέτα βοήθειας της ΕΕ και του ΔΝΤ, δήλωσε ο κ. Κάουντερ.

«H Eλλάδα είναι τεράστιο πρόβλημα», πρόσθεσε. Να τεθεί η χώρα υπό κηδεμονία θα ήταν σκληρό μέτρο, παραδέχτηκε.

«Αλλά ίσως και οι ίδιοι οι Έλληνες να συμφιλιώνονταν τελικά με την ιδέα - δεν γίνεται μόνο να πληρώνουμε χωρίς να αλλάζει τίποτα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος γερμανός πολιτικός μιλά με τόσοα[αξιωτικό τρόπο για την Ελλάδα. σε συνεντευξή του στην Bild στις 6 ιουνίου 2011 έλεγε πως «Η Ελλάδα δεν έχει κάνει αρκετές προσπάθειες για να εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της, ενώ η Γερμανία δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα προσφέρει περαιτέρω βοήθεια στη χώρα».
«Η Ελλάδα προσπαθεί, όμως οι προσπάθειές της είναι ανεπαρκείς», δήλωνε ο Κάουντερ. «Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πιο αυστηρή πυγμή για να οδηγήσουμε την Ελλάδα στο δρόμο της αλληλεγγύης με τις χώρες της ευρωζώνης», για να προσθέσει αμέσως μετά πως «έχει έρθει η ώρα η Ελλάδα να γίνει επιτέλους ένα κράτος στα πρότυπα της κεντρικής Ευρώπης. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποτρέψουμε την παρακμή της Ευρώπης».
dailynews24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα