Ψάχνονται για τη νέα κυβέρνηση και το Eurogroup

Το νέο κυβερνητικό σχήμα που θα επιδιωχθεί να έχει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση καθώς και το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση ενόψει της συνεδρίασης του Euroogroup τη Δευτέρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 το.....
απόγευμα του Σαββάτου.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι οι διεργασίες
συγκρότησης της κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας θα πρέπει να είναι άμεσες, ενώ επισημάνθηκε ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένα κενό στην κυβερνητική λειτουργία μέχρι την συγκρότηση του νέου σχήματος.

Γι' αυτό το λόγο, προγραμματίστηκε για την Κυριακή να συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο στις 18:00 το απόγευμα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Οικονομικών, το Eurogroup έχει ήδη εγκρίνει την εκταμίευση της 6ης δόσης - για αυτό άλλωστε και δεν υπάρχει το θέμα στην ατζέντα της συνεδρίασης - ωστόσο, όπως προκύπτει από τα χθεσινά λεχθέντα από τον κ. Βενιζέλο στη Βουλή, προφανώς η Ελλάδα θα επιχειρήσει να κλείσει και τυπικά το θέμα, καθώς η κυβέρνηση έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και με δεδομένο ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει θέση υπέρ της έγκρισης της νέας δανειακής σύμβασης.

http://www.protothema.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα