ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ.

Αυτή την στιγμή ο πρωθυπουργός της χώρας έχει διαπράξει σωρεία εγκλημάτων και έχει οδηγήσει την πατρίδα και τον λαό ένα βήμα πριν την καταστροφή, τον όλεθρο και τον....
εμφύλιο.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου πάνω στον πανικό του για να διατηρηθεί στην θέση του και να επιβιώσει πολιτικά
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα χθες, 3η Νοεμβρίου 2011.

Κοροϊδεύει τους πάντες: ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Απειλεί και εκβιάζει με κάθε απίθανη δικαιολογία και μετά παριστάνει τον ανήξερο.

Συκοφαντεί όλους τους Έλληνες συνεχώς. Μίλησε για ΕΚΤΡΟΠΑ κατά την 28η Οκτωβρίου, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πανικοβλήθηκε. ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Αυτό-προσδιορίστηκε ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας: ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ αυτοανεκηρύσσετο ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (όπως και του κόμματος του), και αυτό τον κάνει επικίνδυνο.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς.

Δεν διστάζει να βάλει σε κίνδυνο τα ΠΑΝΤΑ.

Πάνω στον πανικό του είναι ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. Η προσδοκία της καταστροφής του, αν η χώρα καταφύγει σε εθνικές εκλογές τον έχει πανικοβάλλει.

Γνωρίζει καλά ότι σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κι αν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές, η εξαφάνιση η δική του και του ΠΑΣΟΚ, θα είναι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ μετά την πτώση του, τον κάνει να είναι έτοιμος να πράξει κάθε είδους τρέλα. Το απέδειξε άλλωστε με την απειλή του δημοψηφίσματος που θα οδηγούσε στην ούτως ή άλλως άμεση οικονομική καταστροφή της χώρας, στον εμφύλιο πόλεμο, στην έξοδο από το ευρώ και στην πλήρη μπανανοποίηση της Ελλάδος. Οι Ευρωπαίοι νάνοι-ηγέτες ΗΔΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΚΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Και ο Γεώργιος Παπανδρέου παραμένει γαντζωμένος στην πρωθυπουργική θέση του με κάθε τρόπο. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Αρνείται με κάθε τρόπο την προσφυγή στην διαδικασία που προβλέπεται από το Σύνταγμα, τις εκλογές. ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ για να το επιτύχει αυτό.

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ εν μέσω ‘‘δήθεν’’ κυβερνητικής κατάρρευσης;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα