Προσφορά για εκμάθηση χειρισμού computer.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.
Η απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων προσόντων είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρεση εργασίας. Μεταξύ των προσόντων αυτών είναι αναμφισβήτητα και η πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ - εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου.

Θέλοντας να....
συνδράμουν όσο το δυνατόν περισσότερους σπουδαστές (ειδικά τους ανέργους) στην προσπάθειά τους για απόκτηση επαγγελματικών προσόντων, τα Κέντρα Εκμάθησης Πληροφορικής «Ευρωδιάσταση Πληροφορική»
συμμετέχουν στη δράση «Ειδικές Τιμές για Ανέργους» του ΟΑΕΔ και προσφέρουν στους σπουδαστές οι οποίοι διαθέτουν κάρτα ανεργίας το πλήρες πρόγραμμα Info2 (7 ενότητες / πλήρης εκμάθηση εφαρμογών γραφείου και προετοιμασία για την πιστοποίηση ECDL CORE) μόνο με 150 € (η προσφορά δεν καλύπτει δαπάνες τρίτων, δηλαδή βιβλίο και παράβολα εξετάσεων).

Τα Κέντρα εκμάθησης πληροφορικής «Ευρωδιάσταση Πληροφορική» είναι πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα ΕCDL και διενεργούν εξετάσεις αρκετές φορές το χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση Πληροφορική έχει βραβευθεί 3 φορές από την ECDL Ελλάς ως το 1ο σε αριθμό υποψηφίων εξεταστικό κέντρο ECDL στην Αττική.

Εφόσον μετά την εκμάθηση χειρισμού Η/Υ οι σπουδαστές επιθυμούν να παρακολουθήσουν και προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, παρέχονται επίσης σημαντικές εκπτώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για «εκμάθηση χειρισμού Η/Υ – προσφορές για ανέργους – εκπτώσεις για ανέργους – απόκτηση δεξιοτήτων για εύρεση εργασίας -εξετάσεις ECDL – πιστοποίηση πληροφορικής» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr/computerstudies
Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις γραμματείες των κέντρων Ευρωδιάσταση Πληροφορική (Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω και Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή) για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση.
Keywords
Αναζητήσεις
κεντρα εκμαθησης η/υ αθηνα, ευρωδιασταση ecdl
Τυχαία Θέματα