Προς τον Σωτήρα μας Τζέφρυ Μινέικο- Παπανδρέου!!!!

Γράφει: η Μαρίζα

Άκουσε Γιωργάκη, μέχρι τώρα τα πας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Κι όσο περνάει ο καιρός τα πας όλο και καλύτερα άλλωστε αυτό περίμεναν από σένα όλοι οι ψηφοφόροι σου, και εσύ τους δικαίωσες!
Επιτέλους είπαν, ένας αρχηγός κράτους με @ι@ια που δε φοβάται κανένα! και τίποτα! Όλοι όσοι σε πίστεψαν και σε ψήφισαν,
τώρα τρίβουν τα χέρια τους γιατί ΤΩΡΑ δικαιώθηκαν ! Τι ικανοποίηση είναι αυτή που τους έδωσες Γιωργάκη , τι....
χαρά μεγάλη !!
Εγώ πιστεύω αυτό που μας λες , πως ότι κάνεις το κάνεις ΜΟΝΟ για
το καλό μας!
Για το καλό της πατρίδας μας και όχι για ΔΙΚΟ ΣΟΥ συμφέρον , όπως λένε μερικοί μερικοί κακόβουλοι ,τι μερικοί δηλαδή όλη η Ελλάδα το λέει, για να μη σου πω όλη η υφήλιος πως τάχα μας πρόδωσες μας ξεπούλησες για να πλουτίσεις εσύ, και όλη η οικογένεια Παπανδρέου ...αν είναι ποτέ δυνατόν να λέγονται τέτοιες αλχημείες εις βάρος σου!

Αφού εσύ το είπες ξεκάθαρα από τη πρώτη στιγμή όταν κάλεσες όλους τους καλούς σου φίλους, αυτή τη "παρέα" που τρέχουν και σώζουν λαούς σε όλο τον κόσμο. Βέβαια οι κακόβουλοι μιλάνε για μια παγκόσμια ληστρική Συμμορία ότι είναι αυτοί οι φίλοι σου Γιωργάκη, αλλά εσύ μας τους έφερες ΜΟΝΟ για να σώσετε μαζί τον ελληνικό λαό! Δε μπορώ να πω, ότι μπορείς κάνεις γι αυτό ! Έτσ
ι άρχισες να κόβεις από παντού για να μας σώσεις! Μείωσες τις συντάξεις για καλό του ελληνικού λαού...φυσικά. Αρχικά κάπως μούδιασαν , αλλά αντιρρήσεις δεν έβγαλαν .
Στην αρχ

ή βέβαια τους πείραξε λιγουλάκι αλλά μετά έκατσαν και σκέφτηκαν, Πασόκ είναι αυτό, και για το Πασόκ χαλάλι, για το Πασόκ τα πάντα ! Μπορεί να ακούγονται φωνές πολλές φωνές, που σε κατηγορούν ότι είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία εξόντωσης του ελληνικού έθνους από ξένες εχθρικές προς την χώρα μας δυνάμεις. Αν είναι ποτέ δυνατόν ! Εσύ που... αγαπάς τόσο πολύ την Ελλάδα να θέλεις ΕΣΥ να εξοντώσεις τους έλληνες! Εγώ αυτό δε το πιστεύω με ..τίποτα!
Σε κατηγορούν 11 εκατομμύρια έλληνες για εσχάτη προδοσία , αλλά εσύ έχεις βουλώσει τα αυτιά σου και κάνεις πως δεν ακούς για να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας το θεάρεστο έργο διάσωσης μιας ολόκληρης Χώρας! Μεγάλο έργο έχεις αναλάβει Γιώργο, ένα έργο που κανείς από δω ντόπιος έλληνας πολιτικός δε θα τολμούσε ούτε να το σκεφτεί. Εσύ όμως δε νομίζω να επηρεάζεσαι από τις κραυγές που ακούς από παντού. Άλλωστε όλοι αυτοί που φωνάζουν και σε κατηγορούν ως Εφιάλτη, είναι Νεοδημοκράτες. Αλήθεια Γιώργο γιατί πληθαίνουν οι Νεοδημοκράτες μέρα με τη μέρα, το έχεις προσέξει κι εσύ αυτό ή μόνο εγώ;
Μας είπες ότι μείωσες τις συντάξεις για το καλό της Ελλάδας. Εγώ φαντάζομαι ότι αυτό το έκανες και για το καλό των συνταξιούχων , για την υγεία τους ! Αλλά αυτοί που να το καταλάβουν ... οι αχάριστοι ! Τέρμα η χοληστερίνη, τέρμα τα τριγλυκερίδια τέρμα τα εγκεφαλικά τέρμα και τα φάρμακα ,αυτό που το βάζεις; Μεγάλη οικονομία στο ΕΣΥ.
Κι όλα αυτά χάρη στη δική σου φροντίδα και εξυπνάδα Γιωργάκη, άσε το άλλο τους έκανες όλους στυλάκια, σκέτα μοντέλα!!! Φωνάζουν για του
Keywords
Τυχαία Θέματα