Πρωινή απελπισία

Το παλεύουν στο Πρωινό Αντ1 να βρούνε την πολυπόθητη λύση στο θέμα με τα πεσμένα νούμερα, αλλά αν συνεχίσουν με αυτό τον τρόπο βλέπω την Τσαπανίδου να μπαίνει σφήνα.
Πόσο αδιάφορη η στήλη με το “πώς να κατακτήσετε στον Μαραντίνη”, σύζυγο της Χρηστίδου, λες και είχα μια αγωνία τρελή. Και εσύ βρε Σίσσυ μου ok, μας έπεισες τον αγαπάς τον άντρα σου, τον διεκδικείς, πίνεις ροδόνερο στο όνομα του αλλά μέχρι εκεί. Πόσο χαμένος τηλεοπτικός χρόνος με την Ζαρίφη να....
κάνει
τον ζογκλέρ… Απελπιστικά τραγικό…

ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΡΜΠΟΝ

Πάντως για να μείνουμε στο θέμα στο Πρωινό Αντ1, αλλάζουν την δομή του Πρωινού και κοπιάρουν την πατέντα των ανταγωνιστών. Στις δέκα και οι δυο εκπομπές κουτσομπολιό, στις δέκα και μισή και οι δυο εκπομπές μαγειρική, μετά ζώδια, και στο τελευταίο μέρος παράλληλα και οι καλεσμένοι. Τουλάχιστον έτσι αντιλαμβάνονται στο Μαρούσι τον ανταγωνισμό. Πάντως ο Θείος Γιάννης το είπε, δεν θα κάνουμε αλλαγές. Βέβαια τα χει πει και άλλες φορές και η πραγματικότητα τον πρόδωσε αλλά περί ορέξεως..

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

Στο Πρωινό μου από την άλλη τώρα έχει πάρει φόρα ο Λιάγκας και βγάζει τα προσωπικά του στον αέρα. Με καλεσμένο τον Μπουγιούρη, μας γύρισε πίσω στα φοιτητικά χρόνια και εκεί μνημόνευσαν και την αδερφή του γόη ηθοποιού.

Όλα καλά, θα μου πεις τιμημένε μου αναγνώστη, πιο το κακό; Εκεί στο χαλαρό ξεφουρνίζει ότι κάνανε παρέα στενή και κάποια στιγμή είχε κοιμηθεί στο σπίτι του. Για να συμπληρώσει… «Δεν κάναμε όμως τίποτε.» Άτσα αυτοπεποίθηση ο Λιάγκας; Για την ιστορία να σας πω ότι η Σκορδά το μάθαινε για πρώτη φορά στο πλατό. Εύλογα αναρωτιέται κανείς σπίτι τους τι συζητάνε;

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ SHOWBIZ

Του Αγίου Βαλεντίνου χτες και σύσσωμη η showbiz είναι ερωτευμένη. Και φυσικά οι ρεπόρτερ ξεχύθηκαν στους δρόμους για να μάθομε πως βιώνουνε τον έρωτα. Όλα τα λεφτά η Καίτη Γαρμπή. «Ο Διονύσης μου είναι μέσα στις εκπλήξεις, καλά μην φανταστείς ότι θα μου νοικιάσει και αεροπλάνο να πάμε ταξίδι;» Αυτό που απολαμβάνω με τους επώνυμους είναι το πώς τοποθετούν το μέτρο σύγκρισης. Με απλά καθημερινά πράγματα που ζούμε όλοι μας.

Όσο για την Μαρία Μπεκατώρου, θα το γιορτάσουν τρώγοντας φακές. Εδώ πάλι μας ακούμπησε για τα καλά το πνεύμα του Μνημονίου!!

ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ CAP CAKES!

Ήταν να μην φορέσει η Δούκισσα τα cap cakes. Άλλαξε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για την ίδια. Ενώ παλιά κάθε ερώτηση είχε να κάνει με τον Χρίστο Χολίδη και αφού μάθαμε βήμα βήμα πως την φλέρταρε, μετά από πόσες μέρες την φίλησε στο μάγουλο, πότε της είπε «μωρό μου» κτλ, κτλ, πλέον όλοι την ρωτάνε για τα cap cakes. Πως μπορεί μια εμφάνιση στην πασαρέλα να σε στιγματίσει όμως; Και δεν έχει και μεγάλη καριέρα το κορίτσι για να ασχοληθούμε…
http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα