Πρόγραμμα εξετάσεων Ελλήνων του εξωτερικού έτους 2011

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εξετάσεων για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων, που υπηρετούν στο εξωτερικό.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 5 Σεπτεμβρίου έως 16 Σεπτεμβρίου 2011 σε εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν
στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων που ακολουθεί:....



Α΄  ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
ΗΜΕΡΑΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ5-9-2011Νεοελληνική Γλώσσα

Β΄  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΗΜΕΡΑΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣΘΕΤΙΚΗΣ ΤΡΙΤΗ  6-9-2011Νεοελληνική ΛογοτεχνίαΜαθηματικά ΤΕΤΑΡΤΗ  7- 9-2011Αρχαία ΕλληνικάΒιολογία ΠΕΜΠΤΗ  8-9-2011ΙστορίαΦυσική ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9 -9-2011ΛατινικάΧημεία                                           Γ΄  ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΗΜΕΡΑΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΜΑΘΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ12-9-2011Αγγλικά ΤΡΙΤΗ13-9-2011Γερμανικά ΤΕΤΑΡΤΗ14-9-2011Ελεύθερο Σχέδιο-Ιταλικά - Έλεγχος Μουσικών
Ακουστικών  Ικανοτήτων ΠΕΜΠΤΗ15-9-2011Γραμμικό Σχέδιο-Ισπανικά ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ16-9-2011Γαλλικά-Αρμονία
Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 15.30 μ.μ εκτός των μαθημάτων του Ελεύθερου Σχεδίου και του Γραμμικού Σχεδίου για τα οποία ορίζεται ως ώρα έναρξης η 12.30 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες, εκτός των μαθημάτων: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ και ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για τα οποία ορίζεται σε έξι (6) ώρες και ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ είκοσι (20) λεπτά περίπου. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης θα γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Δ΄ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΦΑΑ

Ο χρόνος Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για επιλογή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ορίζεται από 12/9 μέχρι 16/9/2011 κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι θα δηλώσουν τις ημέρες συμμετοχής στις Πρακτικές Δοκιμασίες στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης, όπου και η έδρα του εξεταστικού κέντρου που εξετάζονται στα λοιπά μαθήματα, σύμφωνα και με τα ειδικά μαθήματα που έχουν επιλέξει.



Ε΄ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες εξετάζονται, εφόσον έχουν αποστείλει τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα, τις ίδιες ώρες και στα ίδια μαθήματα από επιτροπή που θα λειτουργήσει στο Βαθμολογικό Κέντρο. Για την παραλαβή του Δελτίου Εξεταζομένου και για τον τόπο εξέτασης, θα λάβουν σχετική ειδοποίηση πριν την έναρξη των εξετάσεων από τη Δ/νση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων.

ΣΤ΄ ΤΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Οι εξετάσεις σ’ όλα τα μαθήματα, θα διενεργηθούν στην Αθήν
Keywords
Τυχαία Θέματα