ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αγαπητοί συμπολίτες:

Οι επόμενες εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων 50 χρόνων. Το αποτέλεσμα τους θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της χώρας, το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Πρέπει να επιλέξουμε με απόλυτη ΕΥΘΥΝΗ και ΓΝΩΣΗ την πολιτική, το κόμμα αλλά και τους βουλευτές που θα μας εκπροσωπήσουν στην κρίσιμη πορεία της χώρας το επόμενο
διάστημα.

Για το σκοπό αυτό, ομάδα ενεργών πολιτών Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε.....
πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει ο υποψήφιος βουλευτής με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" στην Α' Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Κουσουρής με προσκεκλημένους ομιλητές τους επίσης υποψηφίους βουλευτές με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" στην Α' Θεσσαλονίκης, Χάρη Αηδονόπουλο και Δήμητρα Ρετσινά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΡΩΣ, Λεωφ. Ανδ. Παπανδρέου 265, Νεάπολη-Θεσσαλονίκης.

Θα προλογίσει τη βραδιά ο Δρ. Ιωάννης Αντωνιάδης, εκπαιδευτικός, ανακεφαλαιώνοντας της διάσταση της κρίσης, την παρούσα κατάσταση και το διακύβευμα των εκλογών αυτών.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης θα είναι μία γόνιμη συζήτηση με πολλές ερωτήσεις από το κοινό προς τους υποψηφίους σε μια προσπάθεια να γνωρίσουμε από κοντά το πρόγραμμα των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" για την διακυβέρνηση της χώρας την επομένη των εκλογών αλλά και τους ίδιους τους υποψηφίους προσωπικά.

Ομάδα ενεργών πολιτών
Keywords
Τυχαία Θέματα