Πούτιν και Μεντβέντεφ μοντέλα σε διαφήμιση

Η ρωσική κυβέρνηση διέταξε την αφαίρεση γιγαντοαφισών που έκαναν την εμφάνιση τους στο κέντρο της Μόσχας και παρουσιάζουν τον Πρόεδρο Μεντβιέντεφ και τον Πρωθυπουργό Πούτιν με σορτσάκια και ρούχα του τένις, να ποζάρουν σε διαφήμιση ενός πολυκαταστήματος.
Οι αφίσες έχουν επάνω το λογότυπο του πολυκαταστήματος «Τσουμ» που βρίσκεται στη Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας απέναντι από το Κρεμλίνο. Ο Πρόεδρος Μεντβιέντεφ παρουσιάζεται να κρατάει μια ρακέτα του τένις έχοντας στο στήθος του το μονόγραμμα «Μ». Δίπλα του ο Πρωθυπουργός Πούτιν με άδεια χέρια έχοντας το λογότυπο «P» στο στήθος του.....
Στη διαφημιστική αφίσα αναφέρεται ότι πρόκειται για τη νέα συλλογή ρούχων «Καλοκαίρι 2011».

Ο εκπρόσωπος τύπου του Πούτιν δήλωσε πως δόθηκε εντολή στο Δημαρχείο της Μόσχας να κατεβάσει τις αφίσες γιατί είναι εμπορικές και προσβλητικές για τους δύο άντρες. Και η ενέργεια αυτών που τις ανήρτησαν «αγγίζει τον χουλιγκανισμό»

Από την πλευρά του το πολυκατάστημα «Τσουμ» αρνήθηκε κάθε σχέση με την ανάρτηση των αφισών, λέγοντας πως δεν έχει ιδέα για το ποιοι χρησιμοποίησαν το λογότυπο του.

Στις αφίσες αναγράφεται η διαδικτυακή διεύθυνση Monolog.tv, και το email του καλλιτέχνη. Ο οποίος σε επικοινωνία του με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του. λέγοντας ότι οι αφίσες αποτελούν, «τέχνη του δρόμου» (street art)

«Πήρα τους δύο πιο διάσημους ανθρώπους στη χώρα μου ...η οποία είναι εντελώς απομονωμένη από τον κόσμο της μόδας και Showbiz», ανέφερε ο καλλιτέχνης «και δημιούργησα αυτή την αφίσα»

«Βλέπουμε συνήθως τον Πούτιν και τον Μεντβέντεφ» συμπλήρωσε «ντυμένους με γραβάτα και σακάκι και ήθελα να τους παρουσιάσω πιο μοντέρνους και χαλαρούς και ως ανθρώπους που ακολουθούν την μόδα και της νέες τάσεις».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο μόνος ρώσος ηγέτης που είχε ασχοληθεί με το τένις ήταν ο Μπορίς Γιέλτσιν. Ως γνωστό ο Πούτιν ασχολείται με το τζούντο και ο Μεντβιέντεφ με την γιόγκα.

http://www.dailynews24.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα