Πουλήστε περιουσιακά στοιχεία για να ξεχρεώσετε, προτείνει το υπουργείο Ασφάλισης στα ασφαλιστικά ταμεία με οφειλές

Την πλήρη καταγραφή όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους και την αποστολή των αποτελεσμάτων της συγκεκριμένης ενέργειας, ζητά απ΄ τα ασφαλιστικά ταμεία , η γενική γραμματέας του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Αθηνά Δρέττα.
Οι οφειλές θα αφορούν την περίοδο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του προηγουμένου έτους και....
όπως επισημαίνεται στη σχετική εγκύκλιο, τα διοικητικά συμβούλια των ταμείων θα πρέπει να αναφέρουν το σχέδιο που έχουν εκπονήσει για το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής ων οφειλών τους.
Η κ. Δρέττα ενημερώνει επίσης τα Ταμεία για τους περιορισμούς που τίθενται
από την εφαρμογή του ν.3985/2011 «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015» και ζητά από τους φορείς οι οποίοι έχουν υποστεί περικοπές στις επιχορηγήσεις τους, να τροποποιήσουν τους προϋπολογισμούς τους περικόπτοντας ισόποσα το ύψος των εξόδων τους.

Στο έγγραφο, επισημαίνεται ότι σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις, όπου υφίστανται ανειλημμένες υποχρεώσεις και οι περικοπές των εξόδων θα οδηγήσουν σε αύξηση των ανεξόφλητων υποχρεώσεων, οι μειωμένες επιχορηγήσεις θα μπορούν να αντικατασταθούν με τη χρήση των υφιστάμενων ταμειακών διαθεσίμων ή την πώληση χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων (μετοχές, ομόλογα κλπ).

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα