ΠΩΣ ΤΟ"ΠΑ.ΣΟ.Κ" ΘΑ "ΣΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...!!!

ΜΕΤΑ ΤΑ: "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ" και το "ΑΛΑΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ" έρχεται το, ".ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΤΑΝΚΣ"...!!!

Το θράσος των «κορυφαίων» στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν έχει όρια…!!!
Έχει συγκεντρωθεί μια ομάδα στελεχών που «νέμεται» την εξουσία τα τελευταία χρόνια και συζητάει για την πορεία της χώρας μόνη της…!!!
Έχουν «βαφτίσει» τον εαυτόν τους........
«σωτήρα» και « αγωνίζονται» νύχτα μέρα για να « σώσουν» την Ελλάδα…!!!
Έχουν «ξεκόψει» από τον λαό και του φέρονται χειρότερα απ’ ότι οι τούρκοι στα
400 χρόνια…!!!
Άλλοι «παίρνουν γραμμή» από της Η.Π.Α, και προσπαθούν να «σώσουν» την Ελλάδα και τους Έλληνες από την οικονομική κρίση….!!!

"ΠΕΡΗΦΑΝΑ" ΝΕΙΑΤΑ

Άλλοι σε συνεργασία με τα συγκροτήματα αξιοποιώντας τα «παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε» προσπαθούν να «χαζέψουν» τον λαό και να τον τρομοκρατήσουν, προσπαθώντας να διαβάλλουν ακόμα και τα θρησκευτικά μας πιστεύω….!!!
Άλλοι σε ευθεία γραμμή με τους ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ προσπαθούν να πουλήσουν ότι μπορούν στους φίλους τους Ευρωπαίους…!!!
Έχουν φορτώσει στον Ελληνικό λαό ένα προβληματικό σύνταγμα το οποίο τους βολεύει στην ατιμωρησία και στον ισοβιτισμό, οικογενειοκρατία…!!!
Έχουν «φορτώσει» στον λαό έναν φασίστα πρωθυπουργό με την λογική του «ότι η δημοκρατία δεν μπορεί να λύση τα μεγάλα εθνικά θέματα και είναι πάνω από τις εκλογές» …!!!

Το σπουδαίο όμως είναι ότι αυτοί, ποτέ τους δεν δούλεψαν, και το μόνο που ξέρουν άριστα να κάνουν είναι να «διαχειρίζονται» τους φόρους και τα «έσοδα» του Ελληνικού λαού χρησιμοποιώντας δικά τους όργανα σε όλα τα επίπεδα…!!!

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μερικοί πολιτικοί αστέρες( ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΜΑΝΙΑΤΗΣ ), που ήρθαν στα πράγματα από το πουθενά, σήμερα είναι έτοιμοι με την «ψευδοκυβέρνηση» να υπογράψουν την εκχώρηση του πλούτου της χώρας έχοντας ανακοινώσει και τους διαγωνισμούς…!!!

Όπως όλοι μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε, η σημερινή «ψευδοκυβέρνηση» έχει αναλάβει να κάνει δύο πράγματα:
Την λήψη ενός μεγάλου δανείου για να μην μπορούμε ποτέ να το εξοφλήσουμε, σε συνδυασμό με ένα μεγάλο κούρεμα υποβάθμισης της αξίας της χώρας κατά 50,60,70, ακόμα και 80%...!!!
Την εκχώρηση του πλούτου της Ελλάδας για τα επόμενα 50 χρόνια…!!!

Και για όλα αυτά το σημερινό ΠΑ.ΣΟ.Κ συνεδριάζει σε κορυφαίο επίπεδο (ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) και ασχολείται με την αρχηγία …!!!

Κύριοι εν δυνάμει αρχηγοί, δεν θέλω να πω τα ονόματα σας γιατί θα σας διαφημίσω, μήπως για όλα αυτά εσείς ρωτήσατε τον λαό, η τουλάχιστον τη βάση του ΠΑ.ΣΟ.Κ που το έχετε διαλυμένο;
Μήπως τελικά λειτουργείται σε μια πυραμίδα που στην ουσία υπάρχει μόνο η κορυφή της;
Μήπως ξέρετε κάποια οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ που λειτουργεί για να πάμε να ενημερωθούμε για τις θέσεις σας και την πολιτική που θα εφαρμόσετε, ώστε να πούμε και εμείς την δική μας άποψη ;
Μήπως η «Δημοκρατία σας» δεν έχει ανάγκη τις απόψεις των μελλών του ΠΑ.ΣΟ.Κ;
Ξέρετε να μας πείτε πόσα μέλη έχει σήμερα το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τι θα ψήφιζαν σε
Keywords
Τυχαία Θέματα