«Πόλεμος» δηλώσεων Μόσιαλου - Κεδίκογλου

Κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας, Ηλία Μόσιαλο, και τον τομεάρχη της ΝΔ, Σίμο Κεδίκογλου, προκάλεσαν οι δηλώσεις του τελευταίου για τριπλασιασμό δαπανών του πολιτικού γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Επικαλούμενος τα στοιχεία του κρατικού προϋπολογισμού για το....
2011, ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε πως «ενώ ανακοινώνονται δραστικές περικοπές, απολύσεις, κλεισίματα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών και συγχωνεύσεις, την ίδια στιγμή τριπλασιάζονται οι δαπάνες του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Επικρατείας. Οι συγκεκριμένες δαπάνες το 2010 ήταν 564.400 ευρώ και το 2011 ανήλθαν
σε ποσό ύψους 1.455.000 ευρώ».

«Ο υπουργός Επικρατείας, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, μείωσε τον αριθμό των θέσεων συνεργατών του από 30 σε 14. Από αυτές τις 14 θέσεις, έχει πληρώσει μόλις τις 8, ενώ δεν προτίθεται να υπερβεί τις 11. Παράλληλα, πληρώνει προσωπικά τα έξοδα του κινητού τηλεφώνου του. Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα στελέχη του γραφείου του», απάντησε ο κ. Μόσιαλος, προσθέτοντας πως οι προσωπικοί του λογαριασμοί είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Απαντώντας, ο τομεάρχης της ΝΔ έκανε λόγο για εσωκομματικά μαχαιρώματα στο ΠΑΣΟΚ και κατέληξε: «δεν ρωτήσαμε να μάθουμε ποιος πληρώνει για το κινητό του, αλλά ούτε και για τους καφέδες που πίνει. Επίσης, δεν ρωτήσαμε για τα μυστικά κονδύλια. Αλλά ο κ. Μόσιαλος "καρφώνοντας" τον προκάτοχό του δεν μας απαντά γιατί τα διατηρούσε. Σε κάθε περίπτωση, η ερώτηση υποβλήθηκε κοινοβουλευτικώς και αναμένουμε με τον αντίστοιχο τρόπο μία καλύτερη απάντηση».


http://www.star.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα