Ποιος ανακοινώνει ξανά και ξανά την συνεχόμενη αύξηση του χρέους?

Οι προδότες της βουλής (μασόνοι όλοι),τα κανάλια που απαρτίζονται από προδότες δημοσιογράφους(μασόνους)και οι αλήτες ευρωπαίοι μεγαλομασόνοι.Ειναι αδύνατον το συρφετό αυτό που αποτελείται από όλη αυτή τη μάζα της βρόμας και δυσωδίας να μαγειρεύει τα οικονομικά της Ελλάδος?
Όταν είναι πλέον φανερό ότι όλοι, Ευρωπαίοι, τράπεζες, αμερικανοί, πολεμούν με....
τόση λύσσα την Ελλάδα,
είναι δυνατόν να τους εμποδίσει κάποιος να μαγειρεύουν οικονομικά στοιχεία και εκλογικά αποτελέσματα? Μήπως η «Ελληνική δικαιοσύνη»?
Η γάγγραινα που λέγεται μασονία έχει διεισδύσει στην Ελλάδα από τα χρόνια του Καποδίστρια και φέρει την αποκλειστική ευθύνη της δολοφονίας του πατριώτη κυβερνήτη.
Λόγο των πολλών μασόνων (Ελλήνων προδοτών) σήμερα είναι πολύ δύσκολη η ανατροπή τους. Βοηθούμενοι από όλα τα μεγάλα κέντρα του εξωτερικού της «νέας τάξης» ακόμα και με στρατιωτική βοήθεια, φαντάζει απίθανο να μπορέσει ο Έλληνας να εξολόθρευση τους προδότες.
Κινδυνεύουμε πλέον να μείνουμε στην ιστορία σαν η χειρότερη γενιά Ελλήνων που γνώρισε ποτέ ο τόπος.
Έχουμε επίσης την τύχη να μείνουμε στην ιστορία σαν η γενιά που απέτρεψε την μεγαλύτερη προδοσία που γνώρισε ποτέ ο τόπος εξολοθρεύοντας όλους τους μασόνους και τους προδότες. Ας το σκεφτεί ο καθένας μας και αναλόγως ας πράξει.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα