ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί του!

«Ζεσταίνει τις μηχανές» ο Βαγγέλης Βενιζέλος περιμένοντας στην γραμμή εκκίνησης για τη μεγάλη κούρσα διαδοχής στο ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρενέβη σήμερα στη συζήτηση του προϋπολογισμού στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετά από σχετική ερώτηση της Ελπίδας Τσουρή, η οποία προφανώς ήθελε να διερευνήσει τις....
προθέσεις του.

Η κα Τσουρή ρώτησε ευθέως: «Τι γίνεται με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπάρχει; Πως θα απευθυνθούμε στον κόσμο;». Τότε ο κ. Βενιζέλος
απάντησε: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρέπει να υπάρξει ξανά. Πρέπει να απευθυνθούμε στην κοινωνική μας βάση πρέπει να γίνει ένα μεγάλο μπλοκ της προόδου και μάλιστα επειγόντως».

Εκεί παρενέβη ο Κώστας Γείτονας και αποτύπωσε με εύγλωττο τρόπο το κλίμα που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος λέγοντας: «12 οι νοματαίοι 13 καπεταναίοι».
Πάντως η υποψηφιότητα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκάλεσε προβληματισμό στα επιτελεία των υπόλοιπων επίδοξων αρχηγών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά και στους βουλευτές του κόμματος.

Κάποιοι μιλούσαν για το «Ζάππειο του Μιχάλη» παρομοιάζοντας την πρωτοβουλία που πήρε με την κίνηση Βενιζέλου το 2007. «Κανένας υποψήφιος σήμερα;» αναρωτιόταν σκωπτικά, άλλοι στους διαδρόμους της Βουλής.
«Αν δεν πάμε στη λογική ενός πολυσυλλεκτικού κόμματος ίσως φτάσουμε στο σημείο κάποια τμήματα, που δεν μπορούν να συγκεραστούν με άλλα τμήματα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., να αποσχιστούν.

Φοβάμαι αυτή τη διάσπαση, δεν ισχυρίζομαι όμως ότι θα γίνει» δήλωσε ο Κώστας Καρτάλης, ενώ λάβρος ήταν ο Απόστολος Κακλαμάνης χαρακτηρίζοντας ως «φελλούς» κάποιους που όπως υποστήριξε οι δημοσιογράφοι τους κατασκευάζουν ως διεκδικητές.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα