ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Μερικοί ακόμη και σήμερα ομιλούν για κυριαρχία κράτους π.χ. των ΗΠΑ επί της Γης, ή κυριαρχία άλλου Ευρωπα’ι’κού ισχυρού κράτους στην Ευρώπη, ιστορικά εθισμένοι από κυριαρχίες παλαιών χρόνων.
Πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να μιλάμε για κυριαρχία
μεμονωμένων κρατών, όπως π.χ. ΗΠΑ, Γερμανίας, Αγγλίας, κ.λ.π.
Δεν υπάρχει σήμερα κυριαρχία μεμονωμένου κράτους, παρά ΜΟΝΟ
η ....
κυριαρχία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, η οποία κυριαρχεί υπό δημοκρατικό μανδύα,
σε Αμερική και Ευρώπη, όπως επίσης σε τρίτο και τέταρτο κόσμο, δηλαδή Ασία, Αφρική, πλην Ρωσίας-Κίνας. Σε αυτές τις δύο υπερ- δυνάμεις δεν μπόρεσαν ακόμη να βάλλουν χέρι. Σήμερα μία είναι η δύναμη, η υπέρτατη εξουσία, η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Αυτό οφείλουμε να το καταλάβουμε. Όλους τους πολιτικούς ηγέτες διεθνώς τους έχουν καταστήσει πιόνια, μαριονέτες, και αχυρανθρώπους στη δική τους δούλεψη. Το αντίπαλο δέος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι ο άξoνας Ρωσίας-Κίνας. Τα πρώην ισχυρά κράτη, ή οικονομικές και στρατιωτικές ενώσεις κρατών, π.χ. ΗΠΑ, Ε.Ε., Ιαπωνία, & ΝΑΤΟ λειτουργούν σαν πιόνια και μαριονέτες, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει να αποκλείσει τη Ρωσία στο Βορρά, μακριά από τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου.
Στρατιωτικό όργανο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι το ΝΑΤΟ. Πολιτικά όργανα είναι ΗΠΑ & Ε.Ε.- Ιαπωνία.
Αυτές είναι οι δομές της Παγκόσμιας Δικτατορίας, συν ο χρυσός όλης της Οικουμένης, τον οποίον έχουν συγκεντρώσει στις τράπεζές τους.
Για ρωτήστε που βρίσκεται ο χρυσός της Ελλάδος σήμερα;;;
Όπου ορυκτός πλούτος εκεί και αυτοί, λειτουργούν σαν αρπακτικά.
Αντλούμε συμπεράσματα από τα σήμερον συμβαίνοντα στην Ελλάδα.
Η Γερμανία επειδή στερείται φυσικών πηγών ενεργείας, μέσα στα πλαίσια της Τρό’ι’κα (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Μηχανισμό στήριξης), με τα δύο μνημόνια, υποθήκευσε τη περιουσία της Ελλάδος, έτσι θα κατασχέσει τον ορυκτό πλούτο της χώρας, σε περίπτωση αδυναμίας της πατρίδας να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις, πράγμα σχεδόν βέβαιο.
Οι αχυράνθρωποι βουλευτές εχθές ψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση!!
Έτσι η Γερμανία δεν θα χρειάζεται πια το Φυσικό Αέριο της Ρωσίας, αφού θα το παίρνει τζάμπα από την Ελλάδα. Αυτό εξελίσσεται μέσα στα πλαίσια του οικονομικού πολέμου που έχει ανοίξει η Παγκόσμια Δικτατορία, εναντίον της Ρωσίας. Σκοπός, ο αποκλεισμός της Ρωσίας από τη διεθνή πελατεία, ώστε να μη μπορεί να πουλήσει τον ορυκτό της πλούτο σε πετρέλαια και φυσικό αέριο, αφού αυτά τα προ’ι’όντα τα έχουν δικές τους αποικίες και προτεκτοράτα σαν την Ελλάδα, με πολιτική ηγεσία μαριονέτες και πιόνια δικά τους.
Έτσι «με ένα ζμπάρο δυό τρυγόνια», λέει ο λαός, και τα πετρέλαια της Ελλάδος αρπάζουν, και τη Ρωσία αποκλείουν από τις διεθνείς αγορές!!!
Ο οικονομικός πόλεμος σε πλήρη εξέλιξη, και όχι μόνο!!
Βεβαίως οι ΗΠΑ δειλά-δειλά ενεργώντας μεμονωμένα φοβούνται τη δημιουργία συνομοσπονδίας κρατών στην Ευρώπη, γιαυτό με τα διάφορα όργανά τους, πολεμούν τ
Keywords
Τυχαία Θέματα