H προδότρα Rumer Willis

21:14 25/3/2012 - Πηγή: 24wro
O Αshton Kutcher κολλητός με την κόρη της πρώην του...Tα βάσανα δεν έχουν τέλος για την Demi Moore, καθώς μετά την προδοσία του συζύγου της Ashton Kutcher, και τη γνωστή πλέον υπόθεση με το διαζύγιό τους, τώρα βιώνει και την προδοσία από το ίδιο της το παιδί!
Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη της κόρη, Rumer Willis, φημολογείται ότι όχι απλά διατηρεί επαφές
με τον πρώην της μαμάς, και αιτία της κατάρρευσής της, αλλά ότι είναι και πολύ καλοί φίλοι...
Μάλιστα, όταν η διάσημη ηθοποιός πήρε εξιτήριο από την κλινική που νοσηλευόταν, λίγες μέρες πριν, η Rumer αντί να μείνει σπίτι να φροντίσει την μητέρα της, προτίμησε να κάνει clubbing με τον Ashton! Κάτι που φυσικά εξόργισε τη Demi...
Σύμφωνα με ανθρώπους που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο συγκεκριμένο μαγαζί, ο Ashton και η Rumer συμπεριφέρονταν σαν... αδέρφια ενώ κοιτούσαν ο ένας τον άλλο με βλέμμα γεμάτο αγάπη!
Αλλά ας μη βιαστούμε να κρίνουμε τη νεαρά Willis. Μετά το διαζύγιο των γονιών της πέρασε πολύ δύσκολα και δεν ήθελε να περάσει τα ίδια και με τον θετό της πατέρα, μιας και ήταν πολύ δεμένη μαζί του καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου του με την μητέρα της. Το ενδιαφέρον μάλιστα του Ashton για τις κόρες της συζύγου του ήταν πραγματικό και μάλιστα είχε βοηθήσει στο παρελθόν την Rumer να βρει το δικό της σπίτι.
Βέβαια τη συγκεκριμένη άποψη δε συμμερίζονται οι δύο μικρότερες Willis, Scout και Tallulah, καθώς θεωρούν ότι ο πρώην σύντροφος της μητέρας τους έχει βαλθεί να καταστρέψει την οικογένειά τους. Επιπλέον αποκαλούν την αδερφή τους προδότρα(!) και ανόητη καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, έχει πέσει θύμα της γοητείας και της πειθώ του Ashton, με αποτέλεσμα να την κάνει ότι θέλει!

Καλά ξεμπερδέματα...
Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα