Πάγκαλος:"Φτού σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι! Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι!"

Την εποχή του κ. Κώστα Καραμανλή – του νεότερου – τον οποίο αποκαλούσε «καραμπουζουκλή με φαρδιά γραβάτα» φαίνεται ότι έχει αναπολήσει ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, καθώς με ένα απολαυστικό άρθρο που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα» εξαπολύει δριμύ κατηγορώ στους ξεκούμπωτους εκπρόσωπους κομμάτων που καμιά γραβάτα δεν....
καλύπτει τους «χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους, με σπυράκια, εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
με το γνωστό καυστικό ύφος που τον διακρίνει αναπολεί την εποχή της ενδυματολογικής ευπρέπειας του πολιτικού κόσμου –δείγμα σεβασμού προς τους ψηφοφόρους - και δεν χάνει την ευκαιρία να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας ότι τα δικά του στελέχη ήταν αυτά που καθιέρωσαν τις εμφανίσεις χωρίς γραβάτα.

Πέραν όμως των συντρόφων του κ. Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Πάγκαλος «κατσαδιάζει» και πρώην υπουργούς επισημαίνοντας ότι «είναι τόσο μεγάλη η δίψα για τη νεοτερικότητα, είναι τόσο μεγάλο το μίσος για κάθε τι παλιό και καθιερωμένο, ώστε ακόμα και πρώην υπουργοί με δεκαετίες και βάλε θητείες πέταξαν στον αέρα τα ντεκολτέ τους για να μαζέψουν ψήφους. Φτού σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι! Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι!»

Πάντως, ο κ. Πάγκαλος σημειώνει ότι αν και έχει αποχωρήσει από την ενεργή πολιτική, αν «εμφανιζόταν ένα κόμμα της γραβάτας θα με εδελέαζε αφάνταστα. Εκεί που καταντήσαμε άλλωστε δεν βλέπω γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπο».

http://dailynews24.gr/i
Keywords
Τυχαία Θέματα