Καταπέλτης η Στάη! «Δεν είχαμε αφεντικά και παρεμβάσεις για αυτό τα πήγε τόσο καλά η ΕΡΤ»

Τουρλουμπούκι ξανά, you know τουρλουμπούκι; Μετά τις διαψεύσεις Μέρκελ με τα δημοψηφίσματα κτλ και την επικοινωνία της με τον Παπούλια, here comes Παπαδήμος! Ο οποίος, πρώην μας prime minister, διαψεύδει το Reuters, ότι δεν τα μπουμπουνά σωστά και ότι ουδέποτε ο ίδιος ζήτησε από κανέναν να κάνει καμία τρομοκρατική δήλωση (τηρείτε δεσμεύσεις ή αλλιώς σουτάρεστε), βλέπε Μπαρόζο. Ένα είναι το σίγουρο guys μου! Ζούμε ταινία και για την ακρίβεια το Τρούμαν σόου! Ο Τζίμ

Κάρεϊ μόνο μας λείπει! 

Έλεος!
Το πόσο μας έσπασε τα νεύρα χθες night το κινητό του Βορίδη, δεν λέγεται! Δεν περιγράφεται! Το είχε ανοιχτό και έκανε παρεμβολές στην «Ανατροπή» ένα κάρο ώρα! Μας γονάτισε! Jesus Christ John Πρετεντέρη, να τον σκανάρεις την επόμενη για να τον βάλεις μέσα στο στούντιο! 

Έχε χάρη!  
Αν και πόσο μούτρα να του κρατήσουμε… Του politician Μάκη εννοούμε! Όταν κάνουμε watch τον presenter Πρετεντέρη πλάι του, άλλος άνθρωπος! Το πόσο γουστάρει ο μπαγάσας να τον φιλοξενεί στο πλατό του! Ανοίγει το face του από την tremendous χαρά! Αχτύπητο δίδυμο! Ούτε καν η Ρένα Δούρου δίπλα τους δεν έκλεβε τις εντυπώσεις!

Τα είπε και ξεσπάθωσε!
Σόκι και δέος! Η αποκάλυψη χθες της Έλλης Στάη, γιατί πήγε τόσο καλά η κρατική στην κάλυψη της προεκλογικής περιόδου, με καταπληκτικά νούμερα και δημοσιογραφική δουλειά… Τον λόγο, μπουμπούνισε η ίδια ξάστερα και καθαρά!
«Δεν είχαμε αφεντικά και παρεμβάσεις, για αυτό τα πήγε τόσο καλά η ΕΡΤ!»
Καταπέλτης η presenter στην εκπομπή της, Νετweek! Σαν να παραδέχεται, ότι όλον τον υπόλοιπο καιρό, όλο και κάποιος βάζει το χεράκι του στη σκαλέτα! 

Εφημερεύουν
Καλά Όλγα Τρέμη και Μαρία Καρχιλάκη, δεν βλέπονται καθόλου πριν τις ειδήσεις; Να ανταλλάξουν βρε guys μου καμιά… πληροφορία! Όπως το τι θα βάλουν στο δελτίο, για να μην βγαίνουν και οι δύο με λευκό σακάκι όπως today! Σαν νοσοκόμες ήταν οι άτιμες!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα