ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ"(2video)

ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα,αφιερωμένα στους αφελείς "χριστιανοπατριώτες" που συμμετέχουν στο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ!

Να βρούμε βίντεο από τις "ειδήσεις" εκείνης της περιόδου,είναι δύσκολο.Όμως,τα πρωτοσέλιδα των ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ της "προόδου" και "αγανάκτισης",υπάρχουν και σας τα παρουσιάζουμε,για να κάνετε τις συγκρίσεις σας με τη στάση που...
κρατούν σήμερα.


Παρατηρείστε τους πηχιαίους τίτλους γεμάτους απαξίωση,ειρωνία,προσβολές,μέχρι
και ύβρεις ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΛΑΟΥ,ΠΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!

Δείτε και σε αντιδιαστολή,τα θριαμβευτικά πρωτοσέλιδα της...αγανάκτισης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος δεν ενόχλησε τα ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ και τα αφεντικά τους επειδή "φορούσε ράσα",αλλά διότι ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ!


Το ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ που μαζεύτηκε εκείνη την ημέρα στο Σύνταγμα,δεν ήταν μόνοι...θρησκόληπτοι ή φασίστες,όπως έλεγαν τότε ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ οι...προοδευτικοί!

ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Κρατούσαν ελληνικές και βυζαντινές σημαίες και είχαν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ:Να επιτραπεί η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες!


Δεν πήγαν στη διαδήλωση για να χαβαλεδιάσουν,ούτε τους υποκίνησε κανείς:Τα ελεεινά Μμε,έκαναν ανελέητο πόλεμο στον Αρχιεπίσκοπο,συκοφατώντας τον και παρουσιάζοντάς τον ως...αρχηγό πολιτικού κόμματος!

ΕΝΟΧΛΗΣΕ,ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ!!!

Τόσο μίσος,για μια διαδήλωση που ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ακόμα πολλά,κάνοντας τις αδυσώπητες συγκρίσεις:Δεν χρειάζεται όμως,τα πρωτοσέλιδα...μιλάνε από μόνα τους!

Ας μας λένε όπως θέλουν.Ας μας χαρακτηρίζουν όπως θέλουν.

ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ!

Και για να...σκάσουν ορισμένοι,βάζουμε τα βίντεο με την περίφημη Λαοσύναξη των Αθηνών,που έκανε τα κοπρόσκυλα της αθείας και του γραικυλισμού να...τα κάνουν πάνω τους:



Ακούστε τον Μακαριστό Χριστόδουλο να μιλάει από τότε για τις διαδικασίες ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ που προωθούν κάποιοι...δείτε τη ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Επειδή κάποιοι κακεντρεχείς πιθανόν να μας πουν πως "τα κανάλια έδειξαν τη συγκέντρωση,άρα δεν πολεμούσαν τον Χριστόδουλο",τους απαντάμε πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουμε τις ατελείωτες ώρες ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ που ακολούθησαν-και προηγήθηκαν!-εκείνων και ήταν εναντίον του Ιδ
Keywords
Τυχαία Θέματα